Revival turné 27. állomás – 06.17 – Austin
Szandi*, 2016, jún 18

FRISSÍTETT BEJEGYZÉS!

Sziasztok! A tegnap került megrendezésre a Revival turné 27. koncertje, az austini Frank Erwin Center-ben, ahol Selena nagyjából 17.000 ember előtt csillogtatta meg tehetségét. A nyitózenekar ezúttal Bea Miller helyett a Bahari nevezetű lánybanda volt, akik nagyon izgatottan várták ezt a napot és Instagramjukra fel is töltöttek egy videót, melyben a kedvencünk legújabb kislemezét, a Kill ’em With Kindness-t éneklik, s véleményem szerint nagyon jóra sikeredett, ide kattintva megtekinthetitek. A fellépésre Selenának több rokona is ellátogatott, köztük az édesapja Ricardo Gomez, mostohaanyja és a mostohatestvére is, illetve a legjobb barátnője és egyben unokatestvére, Priscilla DeLeon, a kisfiával Aidennel, aki boldogan “vezette” a turnébuszt, a pillanatot pedig meg is örökítették, melyet ide kattintva megleshettek ti is. Selena ezúttal is tartott egy Meet & Greet-et és az egyik rajongó Twitteren számolt be, miszerint az énekesnőt megkérdezte, hogy kiadja-e stúdió verzióban a Sweet Dreams feldolgozást, mire Selena azt válaszolta, hogy talán és kacsintott egyet. A fellépésről számos professzionális és rajongói kép érkezett, melyek által megtudhattuk, hogy a kedvencünk az ötödik felvonásban a régi fellépőruháját viselte. Ezzel az állomással kapcsolatos kategóriába emellett még felkerültek képek a Meet & Greet-ről, a színfalak mögöttről, illetve egyéb fotók is, melyek nem igazán illenek be sehová sem. Sajnos ezúttal nem kaptunk hosszú és jó minőségű videókat, mindössze néhány másodperces részleteket, így valószínüleg csak a későbbiekben tudok szolgálni nektek felvételekkel. A következő koncert holnap lesz Dallas-ban lesz, ami Selena szülővárosa, az egyik háttérénekes Nayanna Holley pedig megosztott egy videót a Twitter oldalán a próbáról és közölte, hogy egy meglepetéssel is készülnek. Kattintsatok ide, hogy megnézzétek a rövid felvételt!

541024068.jpg RTAustinFans061.jpg RTAustinMeet001.jpg RTAustinBastidores001.jpg
06.17 – Austin > Egyebek

2016.06.19. 17:00 – A tegnap egy jó minőségű és teljes hosszúságú videót sem lehetett találni az eseményről, azonban most minden egyes dalról feltöltött egy felhasználó nagyon jó felvételeket, amelyeket el is hoztam nektek. Emellett pedig kaptunk egy lesifotót, melyet egy rajongó készített Selenáról, amint épp a hoteljének a medencéjéből távozik, ezt feltöltöttem a galériába!

06.17 – Selena medencézik a barátaival a hotelje udvarán, Austin

Revival / Same Old Love – videó
Come & Get It – videó
Sober – videó
Good For You – videó
Survivors – videó
Slow Down – videó
Love You Like a Love Song – videó
Hands To Myself – videó
Who Says – videó
Transfiguration (Hillsong United feldolgozás)  – videó
Nobody – videó
Feel Me – videó
Me & My Girls – videó
Me & The Rhythm – videó
Body Heat  – videó
Sweet Dreams (Eurythmics feldolgozás) – videó
Kill Em With Kindness – videó
I Want You To Know – videó
Revival (Remix) – videó

Megjegyzés: Pontosan öt évvel ezelőtt jelent meg Selenának a Love You Like A Love Song kislemeze, mely Selena Gomez & The Scene a When The Sun Goes Down című albumán kapott helyet. Megszokhattátok, hogy ilyenkor írok egy bejegyzést, ám ma egy kis változást szerettem volna, így a galériában gőzerővel elkezdtem frissíteni a zene kategóriát, kukkantsatok be ide kattintva!