A tegnap került megrendezésre a Revival turné 28. koncertje, amely az énekesnő szülővárosában Dallasban volt  az American Airlines Center-ben. A kedvencünk nem vallott szégyent, ugyanis ismételten egy teltházas showt tudhat maga mögött, amely nagyjából 20.000 embert jelent. Szintén a tegnap az egyik háttérénekese, Nayanna Holley osztotta meg a hírt velünk, miszerint egy meglepetéssel is készülnek, ám sajnos az utolsó pillanatban mégsem sikerült összehozni, ezért elnézést is kért a Twitter oldalán. Néhány órával később kiderült, hogy a Sweet Dreams helyett egy másik feldolgozást terveztek, amely az I Hope You Dance, Lee Ann Womack énekesnőtől. Sajnos nem tudni, hogy végül miért nem adta elő Selena, de reménykedjünk, hogy valamikor azért hallhatjuk. A fellépésre ezúttal is ellátogattak Selena rokonai, akik még ingyen Meet & Greet jegyeket is osztogattak néhány szerencsés rajongónak, ezekről több videó is készült, melyeket lentebb tudtok megtekinteni. A Revival turné hivatalos Instagram oldalára kerültek fel új képek, ezek közül egy a tegnapi koncert után készült, amint Selena elhagyta a színpadot, a másik még az austini fellépésen, míg a harmadikon a próba lett megörökítve szintén Austin városában, illetve egy fotót Selena is feltöltött, melyet ugyancsak a próba során lőttek. Egyébként az énekesnő készített a koncert ideje alatt egy csoportképet a rajongóival, amelyet remélhetőleg hamarosan feltölt a közösségi oldalára, hogy mi is megtekinthessük.
Selena turnés fodrásza, Marissa Marino meglepett minket egy videóval [itt], melyben láthatjuk, ahogy épp készülődnek a fellépésre, az énekesnő láthatólag nagyon vidám , egy American Apparel felsőt visel. Ha már az öltözékeknél tartunk, akkor a Meet & Greet során a kedvencünk egy Free People márkájú inget, egy ismeretlen márkájú rövidnadrágot vett fel, melyet egy Robert Clergerie cipővel egészített ki.

Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is az American Airlines Center-ben fogok fellépni a szülővárosomban… annyira hihetetlen. – Sel 💜

RTDallasFans110.jpg RTDallasMeet002.jpg 13380924_1316349801712039_433471492_n.jpg RTDallas004.jpg
06.17 – Austin > Fellépés [professzionális]
06.17 – Austin > A színfalak mögött

Revival / Same Old Love – videó videó videó
Come & Get It – videó videó
Sober – videó videó
Good For You – videó videó
Survivors – videó videó
Slow Down – videó videó videó
Love You Like a Love Song – videó videó
Hands To Myself – videó videó
Who Says – videó videó
Transfiguration (Hillsong United feldolgozás) / Nobody – videó videó
Feel Me – videó
Me & My Girls – videó videó
Me & The Rhythm – videó videó
Body Heat  – videó
Sweet Dreams (Eurythmics feldolgozás) – videó
Kill Em With Kindness / I Want You To Know – videó
Revival (Remix) – videó

Élő közvetítések/Periscope – 1 – 2 – 3 – 4
A színfalak mögött – 12 – 3