Revival turné 29. állomás: 06.19 – Tulsa
Szandi*, 2016, jún 20

FRISSÍTETT BEJEGYZÉS!

Selena Gomez tegnap koncertet adott a Revival turné 29. állomásán, amely Tulsa városában volt, Oklahoma államban. Az esemény a BOK Center-ben zajlott le, ami nagyjából 13.000 férőhelyes. A koncert a megszokott módon történt, ám volt egy pillanat, ami megkoronázta az egész estét, ugyanis az énekesnő a Kill ’em With Kindness éneklése közben leesett, de csak nevetett magán és folytatta tovább az egészet, ám azért annyit hozzátett, hogy “Az első esésem az egész átkozott turné során, el tudjátok ezt hinni? Itt Tulsa, Oklahoma-ban.” Ezt az édes pillanatot többen is megörökítették, lentebb pedig meg is tekinthetitek. Ezen kívül nem érkezett túl sok videó a fellépésről, de bízzunk benne, hogy a későbbiekben majd feltöltenek többet is. Emellett a rajongók közzétettek néhány fotót is, illetve a Meet & Greet kapcsán is újabb képekkel bővül a galéria, ahol Selena egy Lululemon márkájú nadrágot, American Apparel topot, illetve egy Yeezy Boost sportcipőt viselt, az egészet pedig egy egyszerű farmerdzsekivel egészítette ki. Mindezek mellett még pár olyan kép is fellelhető a galériánkba, ami a tegnapi nappal kapcsolatos, viszont nem igazán lehet egyik kategóriába sem sorolni.
Most kicsit visszatérnék a 18.-án megtörtént dallasi koncertre, ahonnan napvilágot látott egy fotó, melyen az énekesnő az édesapjával, mostohaanyjával és két féltestvérével fotózkodik, illetve Instagram oldalára posztolt, melyen a keresztfiát Aident láthatjuk az édesapjával, Jay Cosme-val, a következőt fűzte a képhez: “A keresztfiam nézi a nagynénjét a színpadon @jaycosme – boldog apák napját”. Egyébként Selena néhány órája elérte a 85 millió követőt ezen a közösségi oldalon.

RTTulsaFans059.jpg  RTTulsaMeet007.jpg RTTulsa002.jpg
06.18 – Dallas > A színfalak mögött
Egyéb képek > Selena instagramja
06.17 – Austin > A színfalak mögött

Revival / Same Old Love – videó
Come & Get It – videó
Sober – videó
Good For You – videó
Survivors – videó
Slow Down – videó
Love You Like a Love Song – videó
Hands To Myself – videó
Who Says – videó
Transfiguration (Hillsong United feldolgozás) – videó
Nobody – videó
Feel Me – videó
Me & My Girls – videó
Me & The Rhythm – videó
Body Heat  – videó
Sweet Dreams (Eurythmics feldolgozás) – videó
Kill Em With Kindness / I Want You To Know / Revival (Remix)– videó

Élő közvetítések/Periscope – 1
Selena leesik éneklés közben – 1
Teljes fellépés – 12

2016.06.20. 16:30 – A galériánk számos új fotóval bővült, melyek a fellépés során készültek, először is 50 db képpel, amelyet a rajongók készültek és 22 db professzionálissal, amelyeket már elérhettek a fenti kisképekre kattintva!
18:33 – A Revival turné fotósa, Elie töltött fel egy új képet a Twitterére, mely még a dallasi koncertre való próba közben készült Austin városában! Emellett pedig néhány videót is megosztottak YouTube-on, melyeket fentebb tudtok megnézni