Halihó! Kicsit sem szenvedünk hírhiányban, rengeteg bejegyzésre számíthattok a mai nap folyamán, el is indítanám egy olyan bejegyzéssel, melybe számos apróságot gyűjtöttem össze, melyek az elmúlt órákban jelentek meg. Többször is írtam már bejegyzést arról, hogy Selena még hónap elején New York-ban forgatott videót egy ismeretlen projekthez és a sminkese, Hung Vanngo egy újabb önképpel örvendeztette meg követőit, amely a színfalak mögött készült, s már el is érhető az oldal galériájában! Emellett a kedvencünk is frissítette Instagram oldalát, szintén egy színfalak mögötti fotóval bővítette, mely még New Orleans-ban készült, tekintsétek meg!

   

A továbbiakban videókról szeretnék beszélni, szám szerint két újdonság jelent meg, az első a The Fundamentals of Caring filmhez kapcsolódik, amely 24.-én debütál a Netflixen, tegnap pedig feltöltöttek egy videót, mely számos új jelenetet tartalmaz. A felvételt már elkezdte Kat feliratozni, így amint kész lesz, ez a bejegyzés kerül majd frissítésre! Addig is felkerültek a galériába a videó kivágott képei, ezek meg is tekinthetőek!

TFOCTrailer002_365.jpg TFOCTrailer002_417.jpg TFOCTrailer002_570.jpg TFOCTrailer002_557.jpg


Utolsóként pedig egy Charlie Puth-tal készült érdekes interjút hoztam. Ezt a napokban készítették vele a Summer Bash keretein belül a 94.5 PST rádiónak adott interjút és az énekes egy “Barát, házasság vagy csók” játék során lett megkérdezve arról, hogy Meghan Trainor, Selena Gomez és Kendall Jenner közül kit melyik opcióra választana, Selenát választotta a házasságra, ezzel együtt bevallotta, hogy bizony már megcsókolta őt, ez a rész a 2:38 percnél tekinthető meg.