Hírek sokasága
Szandi*, 2016, jún 24

Szép napot mindenkinek! Ma újra összegyűlt néhány apróság, melyeket ismételten elhoztam nektek. Tegnap megosztottam veletek a legújabb Pantene kampány egy új videóját, amely által betekinthettünk a Latin-Amerikában látható reklám színfalai mögé. Legnagyobb örömünkre most több kíváló minőségű exklúzív kép is napvilágott látott, Selena brazil rajongói oldalának köszönhetően. Mivel a portál megvette ezeket a fotókat és tényleg először csak náluk láthatóak, ezért ellátták őket vízjelekkel, ami teljesen érthető, ezért nálunk is így tekinthetitek meg. Vessetek rá egy pillantást, mert tényleg fantasztikusan mutat rajtuk Selena.

    

Szintén a tegnap közöltem veletek, hogy a kedvencünk csatlakozott egy újabb kampánykoz, Lean In Together címmel, melyben arra hívják fel minden ember figyemét, hogy a nők sem kevesebbek és sok mindenre képesek. Ennek kapcsán az énekesnő Instagram és Twitter oldalára egyaránt feltöltött egy videót, melyben tovább kampányol és el is készítettem a rövid felvétel magyar feliratos verzióját, amit még a Revival turné színfalai mögött vettek fel. Úgy döntöttem, ha már Selena tesz valamit a jó cél érdekében, én is megpróbálok kedveskedni, s az emma-watson-fan.org szerkesztőjének, Vikinek küldtem el a videót, hogy bátran posztolja ő is az oldalára, hiszen az ő oldalának a főszereplője, Emma Watson is látható benne, ő pedig, hogy viszonozza a kedvességem, elküldte a tegnapi felvétel kivágott képeit nekem, amelyeken Selena csodaszép és nagyon köszönöm neki újra! Emellé én a mai videó kivágott képeit is feltöltöttem a honlap galériájába.

   

Ha már különböző felvételeknél tartottam, akkor azt is tudatom veletek, hogy ma megjelentek a Kill ’em With Kindness remix verziói, szám szerint három, amelyek már megvásárolhatóak az iTunes-on és Selena VEVO csatornáján is elérhetővé váltak. Bónuszként pedig megkaptuk a borítót is hozzájuk, mely az eredeti kislemeznek borítójához nagyon hasonlít, egyszerű és letisztult.

   

Rátérve a képekre, még 12.-én kapcsolódott ki barátai társaságában Miami-ban egy jachton, erről a pillanatról egy újabb kép érkezett Paige Reed jóvoltából, aki mellett még láthatjuk Selenát és az asszisztensét, Theresa Marie-t is. A kedvencünk ezen a fotón egy Lisa Marie Fernandez bikinit viselt, amelyet 365 dollárért lehet megvásárolni, azaz nagyjából 101.140 forintért.

   

Végül, de nem utolsó sorban pedig azokkal szeretném megosztani ezt a hírt, akik nagyon szeretnek a tévé előtt ülni és filmet nézni. A holnapi nap folyamán az RTL Klub Selena két filmjét is leadja egymás után. Először is a Csajok Monte Carlóban (Monte Carlo) című filmet, ez 19:50-kor lesz látható, utána pedig a Rossz kisfiú (Behaving Badly) következik, amely most debütál majd magyar szinkronnal. Annak érdekében, hogy kibírjátok szombatig, megnézhetitek a film rövid előzetesét.