Elkészült Selena új albuma!
Szandi*, 2016, jún 25

Tegnap este bombaként robbant a hír és Selena egész rajongótábora megőrült, mikor az énekesnő bejelentette hivatalos Twitter oldalán, hogy néhány hétnyi stúdiózás után a turnébuszban végre elkészült a legújabb albuma. A hírt egy kép kíséretében osztotta meg, melyen őt és a csapatát láthatjuk. Később Instagram oldalára is feltöltött egy képet, szintén a nagy hírt közölve vele.

Néhány hétnyi stúdiózás után a buszban, bátran mondható…. NAGYON közel állunk a #2 albumhoz. #SG2 – Twitter
Két hét stúdiózás után a buszban, bátran mondható, hogy ez az új album 👅💋 — csak most kezdődik – Instagram

RTSelIGUSA002.jpg 13423501_1125204287538433_484198753_n.jpg  

Ez nem minden, ugyanis egyik percről a másikra eltűnt Selena Twitter profilképe is, amely idáig a Revival című albumának a borítója volt és megváltozott teljesen feketére. Ilyen akkor történt legutóbb, mikor bejelentette, hogy Pantene reklámarc lett, illetve a Revival album megjelenése előtt is hasonlóan ment a dolog, így valószínű, hogy ezúttal is szeretne bejelenteni valamit. A továbbiakban beszéljünk a #SG2 nevű hashtagről, ami azt takarja, hogy ez Selena második szólóalbuma. Bizonyára sokatokban felmerül ezek után a kérdés, hogy a Stars Dance-ről már el is feledkezett Selena? A válasz nem. Mindössze ez a második albuma amely az Interscope lemezkiadónál készült, ezért nem a hármas számot írta mellé.

Na de nézzük akkor, hogy mit is tudunk idáig az új albumról, ami lehetséges, hogy még idén megjelenik, mivel nemrég Selena ezt mondta az egyik rajongójának egy Meet & Greet során. A Revival turnén hallhattuk először a Feel Me című dalt, ami valószínüleg szerepet kap majd az új korongon. Milliónyi ember várja, hogy megjelenjen a stúdió verzió, ám még mindig nem adta ki a kedvencünk, de a snapchaten már osztott meg videókat, melyekben néhány részlet hallható volt, illetve a Louis Vuitton kampány fotózásán is hallgatták. (1, 2, 3)

Az Instagramra márciusban behoztak egy új funkciót, így már 1 perc hosszúságú videókat lehet feltölteni, ennek köszönhetően Selena is feltöltött egy felvételt, melyben stúdiózni láthattuk, majd bemutatott egy részletet is az új dalból  (itt), másnap pedig SoundCloud-on szivárgott ki egy információ, miszerint a dal címe Pose, ám nem érkezett megerősítés erről.

Múlt hónap eelején az APRA Amcos ausztrál zenei oldalra regisztrálták be Selena egy dalát Kinda Crazy címmel, melyet Justin Tranter, Kristoffer Fogelmark, Rami Yacoub és még több másik ember írt, nem tudni, hogy ennek van-e köze az új albumhoz. Végül pedig azt is tudjuk, hogy Selena Wiz Khalifa társaságában is tartózkodott a stúdióban, de nem biztos, hogy ennek lesz végeredménye, kedvencünk elmondása szerint csak meghallgatták egymás új dalait.

Egyelőre ennyi információval tudok szolgálni, reméljük hamarosan több is érkezik, de addig is nagyon várjuk a #SG2-t.