Rövid hírek
Szandi*, 2016, jún 27

Az előbb közzétett turnés bejegyzéssel nem értek véget a mai frissítések, ugyanis a tegnap és a mai nap folyamán számos apróság gyűlt össze. Kezdeném először a fotókkal, melyek többsége az Instagramon látott napvilágot. Kedvencünk a Coca-Cola fotósorozatból osztott meg egy új képet, melyet idáig csak plakáton tekinthettünk meg, de most végre jó minőségben is élvezhetjük. Emellett a turné hivatalos oldalára töltöttek fel két darab szuper képet, mely valamelyik állomáson készült az ötödik felvonás kezdete előtt, és ha már itt tartunk, akkor ezekhez egy videót is csatoltak, amely a chicagói koncert végén lett felvéve, láthatjuk az utolsó pillanatokat, illetve ahogy Selena távozik a színfalak mögé. A videóhoz azt is hozzátették, hogy nagyon hálásak az ottani közönségnek, hogy végig együtt tomboltak az énekesnővel, ide kattintva megnézhetitek. Szintén Chicagóban készített egy szemfüles rajongó néhány képet, melyeken Selenát láthatjuk vásásrolni egy Urban Outfitters boltban, Courtney Barry, illetve Caleb és Raquelle Stevens társaságában. Kedvencünk nem távozott üres kézzel, ugyanis megvett egy toppot, melyet később a Meet & Greet-en hasznosított.

ShareaCokePromo005.jpg Cl6gSGTVAAAi8Cn.jpg Cl6gSGSVEAABoVR.jpg 2016junho005~0.jpg

Mint azt már említettem többször is, Charlie Puth kiadta kislemezként a kedvencünkkel közös dalát, amely a We Don’t Talk Anymore névre hallgat. A rajongókban felvetődött a kérdés, hogy vajon készül-e ehhez videoklip, mivel nem igazán tudunk sokat róla, s fel is tették az énekesnek a kérdést Twitteren, aki válaszolt rá, elárulta, hogy New Yorkban fog elkészülni a klip, viszont szeretné ha tökéletes lenne. Még hónap elején Selena is forgatott egy videót ebben a városban, de nem tudni, hogy ehhez készült-e.

Ma mindössze ennyi hírrel tudtam nektek szolgálni, viszont azt szeretném még elmondani, hogy Selena új filmje, amely a The Fundamentals Of Caring címre hallgat, s pár napja jelent meg Netflxen, hatalmas sikert aratott. Számtalan kritikus írt véleményt, köztük Selena szerepléséről is, véleményük szerint Selena most bizonyított igazán, mint színésznő. A napokban elkezdjük a film magyar feliratát és majd megtekinthető lesz úgy is, mert egyelőre nincs hír arról, hogy megjelenne magyar szinkronnal is. Szombaton egyébként Selena 2014-es Behaving Badly (Rossz kisfiú) című filmjét leadták magyarul is az RTL Klubbon, ha esetleg valaki lemaradt volna róla, az ide kattintva megnézheti.