A Bahari trió Selenáról
Szandi*, 2016, jún 30

Hosszú ideig Bea Miller nyitotta meg Selena Revival turnéját, ám néhány hete elbúcsúzott, s a helyét pedig a Bahari lánybanda vette át, aki az utóbbi pár évben lett felfedezve. A lányok az Entertainment Weeklynek adtak interjút, melyben főként az új albumukról beszéltek, ám szóba került az is, hogy milyen megnyitni Selena koncertjeit és milyen tanácsokat adott nekik a világhírű énekesnő:

Tanultatok bármit is, amíg néztétek őt turnézni?
Minden nap megnézzük őt! Az egész csapat azt kérdezi, hogy “Ó, még mindig itt vagytok?” Hihetetlenül inspiráló volt látni, hogy mi mindent ad bele. Az első napon megterhelő volt: az előkészület annyira nagy és bonyolult volt. De esélyt kapni arra, hogy élőben nézhessünk egy olyan embert, mint Selena, aki ezzel az albummal egy erős, független nővé vált. Felmenni a színpadra és rázni annyira inspiráló. Az a sok ember az ő nevét kiáltja és boldog, hogy láthatja őt ott fent, ez az, amit majd mi is szeretnénk elérni. Kissé szomorúak vagyunk, hogy hamarosan véget ér.

Ti hárman még tizenévesek vagytok és a zeneipar nehéz lehet az olyan előadóknak, akik ilyen fiatalon esélyt kapnak erre. Adott Selena valamilyen tanácsot, hogy hogyan kezeljétek ezt?
A legjobb tanács amit valaha is adott nekünk, az, hogy legyünk önmagunk. És ez egy eléggé alulértékelt tanács: tudd, hogy ki vagy és ne próbálj meg más lenni. Ő mindig is az a személy volt, akire felnéztünk. Egy példakép és annyira híres, de időt szakított arra, hogy minket támogasson és akkor még egy dalunk se jött ki. Emellett arra ösztönzi az embereket a turnéján, hogy legyenek kedvesek. Azt mondta nekünk, “Mindenki kedves veletek?” és mi meg, “Igen!” ő meg, “Helyes. Mert nincs időm és helyem olyan embereknek, akik nem kezelik jól a többi embert.” Biztosra megy, hogy minden ember kedves a csapatában. Mindig király a tagja lenni valami ilyesminek.

Forrás: Entertainment Weekly | Fordította: Szandi*