SelGomezNet Special: Újabb információk az új albumról
Szandi*, 2016, Júl 05

Néhány napja említettem, hogy hamarosan elkezdek egy cikksorozatot, melynek a címe SelGomezNet Special, s igyekszem olyan dolgokat megosztani, amelyek számotokra érdekesek lehetnek és eddig még nem tudhattátok. Figyelem! A lentebb található kis interjút én magam gyűjtöttem össze, illetve az utána található infók is az én kezem nyomát képezik, hiszen még egy kis személyes történetet/tapasztalatot is elmesélek.
Bizonyára néhányan ismeritek a The Story Rares névre keresztelt Twitter, Instagram és egykori Ask.FM oldalt, amelynek a szerkesztője valamilyen formában kapcsolatban áll Selenával, vagy a csapatával, hiszen mindig exklúzív, eddig nem látott képeket oszt meg velünk, de volt már példa videóra és dalrészletekre is. A tegnap este folyamán kicsit aktívkodott Twitteren és rengeteg rajongónak a kérdésére adott választ, melyek az új albummal kapcsolatosak. A kérdéseket és a válaszokat lefordítottam nektek, s lentebb el is tudjátok olvasni, de ezzel nem ér véget a bejegyzés, mert még szeretnék olyan dolgokat megosztani, amelyek talán érdekesek lehetnek a számotokra és szintén kapcsolódnak a kedvencünk közelgő új albumához, de előtte lássuk, hogy mit tudtunk meg:

A TSR az aktivitást egy videóval kezdte, amelyben Selena látható egy kocsiban, ide kattintva tudjátok megnézni, s ekkor érkezett az egyik kérdés, mely válaszra is talált:

Rajongó: Mondj valamit a zenéjéről!
TSR: Például?
Rajongó: Mikor jön ki a Feel Me, mikor láthatunk új dolgokat, és, hogy milyen.
TSR: Nem tudom, hogy hivatalosan ki fogja-e adni a Feel Me-t. Az új dalokkal kapcsolatban már adtam utalásokat a dalszövegre, de nem posztolhatok részleteket. Nagyon sok dalnak az írásában köreműködött, és azon dalok alapján, amelyeket hallottam, az összes személyes.

Rajongó: Az új dalokat szereted jobban, vagy a Revival-on lévőek a jobbak?
TSR: Dalszöveg szempontjából az újakat.

Rajongó: Van olyan dal, amelynek ő az egyetlen írója?
TSR: Egy, de valószínüleg átdolgozzák, ha kiadják.

Rajongó: Lassúak a dalok, vagy Stars Dance ritmusúak?
TSR: Még több Good For You/Perfect/Cologne hangzás. Ezek arra vonatkoznak, amelyeket hallottam, egyébként. Nagyon sok dalt vett fel, szóval eléggé korai megmondani, hogy melyik jelenik majd meg.

Rajongó: Tudsz már címeket?
TSR: Igen, de nem mondhatom el.

Rajongó: Van már dal Justin Bieberről?
TSR: Igen, lol.

Rajongó: Az új dalok is annyira nyitottak, mint amilyen a Revival album volt?
TSR: Még nyitottabb.

Végül pedig azt is elárulta, hogy még a Revival album előtt Iggy Azalea segített 1 vagy két dal megírásában, de ezek nem jelentek meg.

Ennyi lett volna ez a kis “interjú”, viszont akkor térjünk át arra a részére, amiből semmi nem igaz, és épp erre szeretném felhívni a figyelmeteket. Néhány nappal ezelőtt létrejött egy Twitter profil #SG2 Leaks néven, s elkezdett információkat közölni az új albumról, illetve folyamatosan írogatta, hogy hamarosan megoszt néhány részletet a dalokból, de persze nem így történt. Mindössze olyan infókat kaptunk, amelyek egyáltalán nem igazak, ezt a TSR is megerősítette, s a végén pedig én magam buktattam le őt, ami oda vezetett, hogy engem is letiltott ugyan, azonban oldalt is törölte, de kezdjünk mindent az elején. Tehát az illető rengeteg dolgot osztott meg, a dallistától kezdve a közreműködésekig, valamint dalszövegekből is lehetett részleteket olvasni, de csak akkor bukott le igazán, mikor megosztott egy képet, mely állítólag Selena új albumának fotósorozatához tartozott, de nem jó minőségben osztotta meg, hanem homályosan. Ezen a képen “Selena” meztelen volt és a hátát mutatta, viszont jól láttam, hogy a hátán található tetoválás jóval fentebb van és a szerkesztés is jól látszott, így rövid időnyi keresés után rábukkantam az eredeti képre, melyen persze nem a kedvencünk volt, s gyorsan el is küldtem a követőinek, így törölte magát. Az Instagramon, illetve Twitteren található rajongói oldalak már elkezdték ezeket az infókat posztolni, holott nem igazak. A pletyka lényegében annyi, hogy az album címe állítólag a Sunshine, és ide kattintva tekinthető meg az állítólagos dallista, amelyről néhány dal tényleg be lett regisztrálva, azonban a többi része valószínüleg kitaláció. A többi kiírást nem is kívánom megosztani, mert egyszerűen nevetséges az a sok hazugság. Egyébként ezt a kis “teóriát” a TSR eddigi tweetjeiből állította össze az illető, hiszen néhány hete posztolta ő a Sunshine-t, ami egy utalás volt Selena tetoválására, melyet a lábán láthatunk, de ez az ember meg azt hitte, hogy valójában az új albummal kapcsolatos, de tévedett.

Remélem, hogy tetszett az első rész, a következő SelGomezNet Special-ben szintén Selena dalairól lesz szó, pontosabban olyanokról, amelyeket Selenának írták, azonban végül ő elutasította őket és másé lett a végeredmény. Azt is igyekszem minél érdekesebbre összehozni, úgyhogy tartsatok velünk!