Snapchat hírek és Verizon reklám
Szandi*, 2016, Júl 07

Mára még ígértem egy bejegyzést, melyekben a maradék hírekről fogok nektek beszámolni és meg is érkeztem vele. Selena az utóbbi napokban eléggé aktív volt a Snapchat fiókján, ám most ennél különlegesebb dolog történt vele, hiszen a Revival turné kapott egy úgynevezett Snapchat “felfedezőt”, s ennek keretén belül kicsit betekinthettünk a színfalak mögé, a koncertre, illetve rajongói kérdésekre is válaszolt, és sok új dolgot tudhattunk meg róla. Ez a sztori már feltöltésre került a YouTube-ra, én pedig lefordítottam belőle a lényeges dolgokat, hogy mindenki megértse.

Kérdés: Mi a kedvenc ételed Dallasban?
Válasz: Sziasztok srácok, Grand Prairie-ben vagytok a szülővárosomban, nemrég voltam ott, nagyon hiányzik. A kedvenc ételem amit Dallasban eszek az a Pappasitos.

Selena: Itt vannak a kellékeim a turnéhoz, nagyon véletlenszerűek és tökéletesen jellemeznek engem: zongora, ecetes uborka, levegőfújó, iPhone, aromaterápiás olajok, ‘Agymenők’, házicipők, gyertyák, avokádókrém és chips, coca-cola, Beats Pill, friss virágok
Selena kedvenc snapchat filterje: Ide kattintva tudjátok megtekinteni, hogy melyikre esett Selena választása, úgy gondolja, hogy ez nagyon cuki.

Kedvencünket megkérték, hogy állítson össze egy rövid dallistát, s az alábbi dalok kerültek fel rá:
Rihanna – Needed Me, Drake – Too Good, Patsy Cline – 3 Cigarettes In An Ashtray, Hillsong United – All I Need/Pursue

Kérdés: Szia Selena! Tudom, hogy valószínüleg nem vagy rajongója a politikának, vagy a politikával kapcsolatos kérdéseknek, de íme. Mi a kedvenc amerikai süteményed?
Válasz: Ez annyira jó volt… Ó, gyerünk, epres süti.

Kérdés: Melyik a kedvenc Disney hercegnőd?
Válasz: Nem tudom, hogy ő gyakorlatilag hercegnő-e, de Alice Csodaroszágban, mert imádtam a képzelőerejét.

Kérdés: Selena, megfontolnád valamikor, hogy szeretnél-e egy ausztrál pasit?
Selena válasza erre az volt, hogy igazán jól jönne egy.

Selenának a fellépés után néha mindene fáj és ilyenkor jól jön neki egy masszás, erre pedig van egy külön ágya, melyen montázsban láthatóak különböző családi képek, a fenti videó 2:11 percénél láthatjátok. Utána megmutatott egy bibliát, ami által pozitív gondolatai lesznek, s feltette a rajongóinak a kérdés, hogy őket mi készteti arra, hogy pozitívak maradjanak, melyre persze azt válaszolták, hogy Selena.

Dolgok, amelyeket nem tudsz Selenáról:
1. Az Agymenőket folyamatosan nézi
2. Imád akcentusokkal beszélni
3. Hirtelen felindulásból vágott magának frufrut
4. Nagyon melegen tartja az öltözőjét
5. Szereti kisminkelni a barátait
6. Szeret recepteket kitalálni
7. Mikor 10 éves volt gyakran újragondolta a horror filmeket

Végre kiderült, hogy Selena pontosan milyen videót forgatott New Yorkban néhány héttel ezelőtt. A kedvencünk egyre több márkának a reklámarca, ezúttal a Verizon választotta ki őt, ami internetet, tévét és telefont szolgáltat. Az első reklám már napvilágot is látott, amely eléggé viccesre sikeredett, az énekesnő legújabb kislemezét a Kill ’em With Kindnesst is hallhatjuk, ő pedig többször említi a fiúnak, hogy “Játszd le újra!” Ha esetleg lemaradtatok a színfalak mögötti képekről, valamint a forgatáson készültekről, akkor a kisképekre kattintva elérhetitek őket, illetve melléjük még a reklám kivágott pillanatképeit is feltöltöttem!

NYVideoBTW003.jpg AG116469_01.jpg AG116456_56.jpg Play20It20Again20with20Selena20Gomez_mp4510.jpg