Bea Miller a Revival turnéról & magyar Best magazin cikk
Szandi*, 2016, Júl 08

A mai nap friss híreit egy olyan bejegyzéssel indítom el, melyekben cikkekről és interjúkról lesz szó. A napokban az Entertainment Online faggatta Bea Millert, aki sok héten keresztül a Revival turné egyik nyitózenekara volt. A fiatal énekesnő felsorolt öt dolgot, amelyet a turné során tanult meg. Ez nem minden, ugyanis az egyik látogatónk, Rose akadt rá a magyar Best magazin legújabb számában egy cikkre, melyben Selena régi lakásáról van szó. Volt olyan kedves és lefényképezte nekem azokat az oldalakat, melyek erről szólnak, én pedig lentebb azért kiírtam, ha esetleg valamit nem látnátok jól. Jó szórakozást a cikkekhez!

1. Találd meg a saját utadat
“Nagyon inspiráló látni, ahogy valaki, akit egész életemben kedveltem, végzi a dolgát. Látni valakit, aki fiatal korban kezdte – akinek olyan dologokon kellett keresztülmennie, amiket nem akar – eljut abba az irányba, ahol most van. Azt hiszem ez az album nagyon fontos volt Selena számára. Ez egy nagy lépés volt az ő életében és nagyon büszke vagyok rá, mint rajongó és mint egy valaki, aki tiszteli a zenéjét és őt. Ettől úgy érzem, hogy majd amikor a húszas éveimben leszek, ott leszek ahol ő.”

2. Soha ne hagyd, hogy a hírnév megváltoztasson téged
[Ebben a részben Joe Jonasról van szó, nem pedig Selenáról]

3. Nyitózenekarnak lenni sok stresszel jár, de az új rajongók nagyon királyak
“(…) De akármennyire stresszelő nyitózenekarnak lenni egy ilyen hatalmas turnén, mikor nem vagy eléggé nagy, mint előadó, hogy 15.000 ember figyelmét felkeltsd egyedül minden este, amellett még nagyon csodálatos látni, hogy mennyi embert érdekel igazából az, hogy mit csinálsz és hogy milyen is vagy valójában. (…)”

4. Minden turné egy esély a növekedésre
“Mint bármelyik másik előadó, a tapasztalat által növekedsz, annak szempontjából, hogy hogyan teljesítesz a színpadon. Az elején nem igazán tudtam, hogy mit csináljak. (…) Nézni Selenát és a DNCE-t segített nekem emlékezni arra, hogy teljesen rendben van ha szabad vagy a színpadon és, hogy tényleg hatásosan add elő amit érzel a zene kapcsán, és, hogy beszélj a rajongóiddal. Selena szüneteket tart és sokat beszél a rajongóihoz amikor a színpadon van, ami néha egy nagyon stresszes dolog. Szóval nagyon király nézni őt ezt csinálni és nézni a DNCE-t előadni, mert nagyon szabadok és pontosan azt csinálják, amit éreznek.”

5. Gagyi, de igaz: A shownak mennie kell tovább
“Ami a legfontosabb a számomra, hogy amit magammal viszek a turné után, azok olyan dolgok, amelyek akkor jöttek, mikor nem számítottam rá, és meg kellett találnom a módját, hogy kezelni tudjam őket, és tudni, hogy vannak emberek körülöttem, akik támogtnak. Csak kezelj minden napot úgy ahogy jön és hagyd, hogy menjen magától. Nagyon sok dolog van ami rosszul sűlhet el a koncert estéjének folyamán, egy őrült öltözködési hiba, ami akkor nagyon stresszelőnek tűnhet, de minden este a show megy tovább. Ez egy nagyon elcsépelt szöveg, de ez az igazság – a show tovább fog folytatódni és minden rendben lesz. Az a legjobb ha a lehető legkorábban sikerül ezt megtanulnod, szóval örülök, hogy én már próbáltam erre rájönni.”

Ennyi lett volna az interjú Bea Millerre, most pedig térjünk is rá az előbb említett Best magazin cikkre. Tehát a legújabb számban beszámoltak Selena mostani lakásáról, ami tulajdonképpen nem is a mostani, csak a cikk írója szerint. A villa Calabasasban található, s az énekesnő már idén májusban úgy döntött, hogy eladja és Los Angeles egy másik részére költözik. Selenának több lakótársa is van, így máris megcáfolnám azt a mondatot, melyben azt közölték, hogy Selena egyedül él a lakásban. A sok hamis dolog ellenére van olyanis ami igaz, ezért lentebb elolvashatjátok a végeredményt, illetve ide kattintva megnézhetitek a házat közelebbről is, mivel a galériánkban számos fotó található ennek kapcsán, a kisképekre kattintva pedig elérhetitek a magazinról készült fotókat, a sztorihoz a 2016-os Grammy díjátadó egyik vörös szőnyeges képét választották ki.

   

Királyhoz méltó palotában lakik

Egy mesebeli királykisasszonynak is méltó lakhelye lenne az a kastélynak is beillő, pompás villa, amelyban az egykori gyereksztár él. Az énekesnőként és színésznőként is sikeres Selena mostanában egyedül hajtja álomra a fejét, de korábban gyakori vendég volt Justin Bieber, akivel évekig élt se vele, se nélküle kapcsolatban.

Még csak 24 éves lesz, de valóságos csodapalotában lakik Selena Gomez. A félig mexikói származású szépség tízéves kora óta szerepel nagysikerű sorozatokban, többek közt a sztárkeltetőként működő Disney-csatorna műsoraiban, így aztán idejekorán megkereste a pazar ingatlanra a dollármilliókat. A kaliforniai Calabasasban található villa mediterrán stílusban épült alig tizenkét évvel ezelőtt és jókora birtok tartozik hozzá. A házat természetesen felszerelték minden olyan tartozékkal, ami hollywoodi sztárok esetében elengedhetetlen: úszómedencével, wellnessrészleggel, kerti pavilonnal és grillezősarokkal, moziteremmel, házi bárpulttal és hatalmas gardróbszobával. Selena korábban exszerelmével, Justin Bieberrel osztotta meg a tágas lakást – már amikor épp együtt voltak. Kapcsolatuk öt éve alatt azonban többször is voltak együtt, tavalyi végleges szakításuk óta pedig a színész-énekesnőnek nem volt komoly kapcsolata. Hírbe hozták ugyan Orlando Bloommal és egy popsztárral is, de jó ideje egyedül hajtja álomra a fejét a padlizsánlilára festett, hatalmas hálószobában. Selena sokat van úton, így mindig valóságos felüdülés számára egyhuzamban otthon tölteni néhány napot. Olyankor áthívja barátait, és a kertben sütögetnek, heverésznek a medence partján, zenét hallgatnak, buliznak. A biztonsági berendezést nemrég meg kellett erősíteni, mert egy rajongó valahogy bejutott a birtokra, a személyzet a vendégházban talált rá. Selena bízik abban, hogy hamarosan talál valakit, akivel megoszthatja álmai otthonát, miután a Bieberhez fűződő szerelmen végre sikerült túltennie magát. Ebben egy hollywoodi ismerettség is a segítségére volt: meglepő módon nagyon összebarátkozott Jennifer Anniston-nal, akivel a közös ügynökükön keresztül találkozott. “Kicsit afféle anyai barátnőm lett Jen, sok jó tanácsot kapok tőle. Meghívott magukhoz látogatóba, pizzát sütöttünk, és ő is átugrik időnként, elég sűrűn összejárunk.” – mesélte Selena.