Red Carpet Fashion: Stars Dance Tour (2013)
Szandi*, 2016, Júl 08

Néhány nappal ezelőtt hoztam nektek egy bejegyzést, melyben beszámoltam arról, hogy a Red Carpet Fashion szerkesztője, Fanni írt egy szuper cikket a Revival turné fellépőruháiról. Mivel nagyon szeretem a bejegyzéseit olvasgatni, ezért kértem meg őt, hogy ha úgy tartja kedve, akkor majd írjon a Stars Dance turné ruháiról is, hiszen ott is fantasztikus darabokat viselt a kedvencünk. Ő néhány napon belül eleget tett a kérésemnek és meg is született a végeredmény, én pedig elhoztam most az oldalra is ezt. Egyébként az ő cikkeinek tervezek egy külön részleget az oldalra, hiszen Selena többször is a középpontba került az oldalán. Hogy én is belevigyek egy kis pluszt a cikkbe, feltöltöttem az oldal galériájába a fellépéseken készült képeket, s Fanni montázsai helyett ti kisképeket fogtok majd látni, melyek a galéria Stars Dance turné kategóriájába visznek. Jó szórakozást!

031.JPG 041.JPG 023~7.jpg 042.JPG

[…] Kezdjük is először néhány turné adattal; a nyitó show-t 2013. augusztus 14-én rendezték meg a kanadai Vancouverben, végül pedig még ugyanebben az évben, november 26-án fejezték be, a tervezettnél előbb, mivel az Ázsiát és Ausztráliát érintő koncerteket mind törölték Selena betegsége miatt, valamint több országba (Ukrajna, Fehéroroszország és Oroszország) nem kaptak vízumot. Így a tervezett 41 koncert helyett csak 25 lett megtartva. Ennyi legyen is elég erről, gyorsan térjünk is át a ruhákra.

Selena a turné alatt főleg egy los angelesi tervező, Marco Marco costum made ruháit viselte, összesen 4 darab kreációt tervezett az akkor még 20 éves énekesnőnek. Megfigyelhetjük, hogy mind a 10 összeállítása sokkal játékosabb, fiatalosabb és bohókásabb, mint a Revival Tour-on viselt darabok, illetve ezek között igazán bevállalósabb darabok sem kaptak igazán helyet a két body-s szetten kívül. Ami pedig a kifejezetten neki tervezett darabokat illeti, ezek alatt a koncertek alatt inkább nagy részt hanyagolta őket és a boltban is kapható, bárki számára elérhető és megvásárolható darabokat részesítette előnyben.

Az első képen azt a négy ruhadarabot láthatjuk egyébként, amelyeket kifejezetten neki terveztek, vagyis costum made darabok Marco Marco tervezésével. A legelső ruhadarab egy arany, flitterekkel díszített, pántos miniruha, amit egy díszes övrészhez csatolt, több helyen is teljesen felvágott, fényes fekete maxiszoknyával egészítettek ki. Egyébként a los angelesi tervező már több fellépőruhát is tervezett Selenának, többek között azokat, amelyekben a ‘Come and Get It’ számát énekelte a különböző eseményeken, illetve a klipben látott ruhák is az ő kezének a munkáját dicsérik.

A következő darab egy sötétebb kék, lilás tónusú kivágással és strasszokkal díszített body, amit egy elől teljesen felvágott, asszimetrikus szabású maxiszoknyával és egy vastagabb fekete bőrövvel egészíttek ki és tettek teljessé. Magához a ruha mellé pedig egy pár fekete Jimmy Choo bakancsot választott. Nekem személy szerint ez a kedvenc szettem az égész turnéról, egyszerre nagyon visszafogott és kacér, és hihetetlenül jól mutatott rajta, mind a szabása, mind pedig a színe.

A következő fellépőruhája egy tetőtől-talpig hófehér, háromrészes szett, ami egy mélyen dekoltált, flitterekkel díszített bralette topból, egy fehér, hosszú mellényből és egy szintén fehér háremnadrágból állt össze. Ezek a ruhadarabok sem néztek ki rosszul, sőt teljesen jól beleillettek a koncert hangulatába és stílusába is, illetve Selenán is remekül mutattak, viszont én a mellényt kihagytam volna az összeállításból, főleg a bővebb üllepű nadrág miatt. Ezt a megjelenését egy pár telitalpú Steve Madden tornacpiővel tette teljessé.

Az első montázs utolsó fellépőruhája majdnem ugyanaz, mint a második képen látott, a body teljesen megegyezik, itt most a szoknyán változtattak, ami egy fényes kék, extra mini szoknya volt, amit akárcsak az előzőnél elől teljesen felvágtak és anyagot is hagytak ki belőle. Ezt a szettet ugyanazzal a fekete Jimmy Choo bakanccsal tette teljessé és egy kicsit “vadabbá”.

 HQs044.jpg dubai009.jpg

A most bemutatásra kerülő négy szett mindegyike abba a kategóriába tartozik, amelyeket 2013-ban tényleg bárki hozzá tudott jutni, mivel az áruk sem volt annyira vészes, valamint nem is a high fashion/designer üzletekben árusították őket, hanem a fast fashion boltokban.

Kezdjük is a sort az egyik leghétköznapibb és lazább, fekete-fehér összeállításával. Az énekes- és színésznő most egy fehér, enyhén átlátszó, zsebbel díszített BCBG Max Azria felsőt viselt, amihez egy fekete, műbőr ASOS magas derekú rövidnadrágot párosított. Az alakja, de főleg a lábai most is remekül ki lettek emelve és, mint mindig, így most is kellő figyelmet és reflektorfényt kaptak. Ezt az összeállítását arany nyaklánccal és karika fülbevalóval, illetve egy fekete, főzős magassarkú bakanccsal tette teljessé, amitől egy kicsit rockosabb lett az egésznek a hangulata.

És most pedig bemutatnám nektek a következő nagy kedvencemet a Stars Dance turné fellépőruhái közül, ami rendkívül fiatalos és játékos, de nem utolsósorban laza és kényelmes is egyben, ami szerintem az egyik főszempont a koncerten viselt ruháknál. Selena most is egy fekete-fehér összeállítást viselt, ami egy fekete és fehér kockákkal és csíkokkal díszített ASOS nyakpántos crop top volt, amire pluszban még flitterek is kerültek, ez mellé pedig egy fehér, magas derekú Topshop rövidnadrágot vett fel. Selena ezt a szettet is a már többször viselt fekete, enyhén magassarkú bakanccsal tette teljessé.

A következő szett egy fekete-arany, hosszú ujjú és mélyen dekoltált, arany levélmintákkal díszített River Island body volt, amit a mellrésznél átlátszó anyaggal egészítettek ki, így a villantások jól elkerülhetőek voltak. Selena a body-hoz egy arany, rojtokkal díszített miniszoknyát és egy fekete, magas szárú Steve Madden tornacipőt párosított. A body teljesen elnyerte a tetszésemet, sokkal drámaibb az eddig fiatalos és bájos ruháihoz képest, sőt sokkal kacérabb és szexisebb is, viszont az én a személyes véleményem és ízlésem szerint a rojtos miniszoknyát kihagytam volna az outfitből.

A montázs utolsó darabja is egy fekete-arany outfit, ami az előző darabokhoz képest még szexisebb és feltűnőbb lett, és már itt feltűnőbb lehetett mindenki számára, hogy az énekesnő stílusa a következő években gyökeresen meg fog változni és 360°-os fordulatot vesz majd. Ez a szett egy teljesen átlátszó BCBG Max Azria rövid ujjú felsőből és egy magas derekú, arany indamotívummal díszített ASOS rövidnadrágból állt össze, és ez a két darab rendkívül jól kiegészítette egymást. Selena az átlátszó top alatt egy szűkebb bralette melltartót viselt, ami tökéletes választás volt a koreográfia miatt. A ruhához egy pár fekete, magas szárú csizmát párosított, amitől még dögösebb lett a megjelenésének az összhatása.

 013.jpg 060.jpg

Selena a Stars Dance turné alatt viselt legelegánsabb és legkifinomultabb, valamint nőiesebb ruhája kétségkívül ez a fekete, kivágásokkal és fekete latex-szel kiegészített, alakkövető Hervé Léger estélyi volt. Maga a ruha gyönyörűen követte az alakját, szépen kiemelte a vékony derekát és a csípőjét is, egyszerűen telitalálat volt az egész. Tökéletes választás volt a lassabb és érzelmesebb dalai elénekléséhez, és éppen kellően drámai is volt. Ezt a ruhadarabot egy fekete kivágásokkal díszített és nyitott orrú Christian Louboutin magassarkúval egészítette ki.

Végül, de nem utolsósorban jöjjön a fiatal énekesnő utolsó turnés ruhája, ami egy három részből álló, újabb hófehér szett. Selena ezúttal egy fehér, nyakpántos és apró lézerkivágásokkal díszített American Apparel sportmelltartó szerű crop top-ot viselt, ami mellé egy hasonló márkájú, fehér és magas derekú short-ot és egy fehér inget párosított, amit a derekára kötött. A másik nagy kedvencem ez az összeállítása volt, főleg a sportossága és a hétköznapiassága miatt, amit egy kis extrával is kiegészítettek, amitől az egész sokkal csajosabb és feltűnőbb lett. Ez pedig nem más, mint a fehér Giuseppe Zanotti magasszárú gladiátorszandál volt, igazán ez tette fel a pontot az i-re.

Ha tetszett Fanni bejegyzése, akkor mindenképp látogassatok el az oldalára, mert higyjétek el, megéri! A cikk végén még egy szavazás is található, mivel szeretné megtudni, hogy melyik összeállítás nyerte el a legtöbb ember tetszését, így mindenképp szavazzatok a kedvencetekre!

Forrás: Red Carpet Fashion | Írta: Fanni