Rövid hírek
Szandi*, 2016, Júl 09

A mai napon sem szenvedünk hírhiányban, ugyanis az elmúlt órákban megjelentek olyan dolgok, amelyek még a tegnapi képekről szóló bejegyzésemhez kapcsolódik, ezeket gyűjtöttem most össze. Kezdeném néhány Revival turné fotósorozat képpel, melyekre hosszú keresés után bukkantam rá, s a fotók egyenesen Selena menedzserétől, Aleen Keshisian-től vannak, ugyanis az egyik forrásunk kapcsolatban áll vele, és így kaphattunk néhány exkluzív képet, melyek véleményem szerint nagyon jól sikerültek. Kettőn láthatok egy halvány feliratot, viszont nagy részük először nálunk nézhető meg mindenféle vízjelek nélkül, érdemes rájuk vetni egy pillantást.

   

Tegnap számoltam be nektek arról, hogy Selena egy fotózáson vett részt, melyet egy magazin számára készítettek, s két képet osztottam meg a színfalak mögül, most pedig egy újat kaptunk Kevin Hart jóvoltából, aki szintén ott tartózkodott a fotózáson, ám még mindig nem tudjuk, hogy pontosan miért.

KHShoot003.jpg   

Egyre közelebb kerülünk a We Don’t Talk Anymore kliphez, melyet Charlie Puth erősített meg a tegnap este folyamán Facebookon. Nem tudni pontosan, hogy Selena szerepelni fog-e a klipben, de reménykedjük, hogy igen, hiszen közreműködik a dalban. Hogy kibírjuk a várakozást, megjelent három remix verziója is a dalnak, mindegyikhez készült egy-egy borító is, melyeken csak Charliet láthatjuk.  Ezek a verziók tegnap váltak hivatalosan elérhetővé Spotify-on és iTunes-on.

WDTARemixes003.jpg WDTARemixes002.jpg WDTARemixes001.jpg 

Lash remix – meghallgatom
Attom remix – meghallgatom
Mr. Collipark remix – meghallgatom

Végül, de nem utolsó sorban pedig pár napja említettem a Hands című dalt, melyet az orlandoi tragédiák folyamán elhunyt személyeknek írtak, s az egyik ilyen író, Justin Trenter nyilatkozott egy kicsit Selenáról is ennek kapcsán, melyet le is fordítottam.

“Selena Gomez hallotta a dalt legelőször, mert az írását a turnébuszában fejeztük be és nagyon megérintette őt a második versszak, és biztosítottuk, hogy az az övé legyen,” mondta Tranter a Genius-nek, a “doesn’t matter who you love, all that matters is your love.”, azaz “nem számít az, hogy kit szeretsz, csak a szereteted számít.” részről.

Ha már a daloknál tartottunk, akkor az előbb említett forrástól tudhattunk meg néhány új dalcímet, viszont nem tudni, hogy melyik fog rákerülni Selena legújabb albumára, néhányukat már megosztottam én néhány hete, olyanok is vannak, amelyek végül más előadó albumán kaptak helyet, íme a lista:

Beautifully Disturbed
Me & My Love
Kinda Crazy
Down Under
For What’s It’s Worth (végül a The Cardigans dala lett)
Get Stupid (végül Ashton Merrygold albuma lett)
Broken Promises
Just How I Like It
I’m In Love (végül Kygo dala lett)
Pose