Steve Kramer: Találkoztam Selenával, ilyen ő valójában…
Szandi*, 2016, Júl 09

A 93.3 iHeart Radio egyik műsorvezetője Steve Kramer találkozott Selenával a San Diegoban lévő koncertjének Meet & Greet-jén, s rengeteg ember kérdezte tőle, hogy milyen is az énekesnő valójában, most pedig a hivatalos oldalukra ki is került egy kisebb élménybeszámoló, melyet lefordítottam nektek, jó szórakozást!

“Milyen?” “Kedves volt?” “Csinos volt?” Ezek azok a kérdések, amelyeket akkor kapok, mikor lehetőségem nyílik arra, hogy találkozzak híres emberekkel. Hidd el, én is ilyen vagyok. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az emberek milyenek a való életben. Szóval úgy gondoltam, hogy megosztom veletek az első találkozásomat Selena Gomez-zel, ha esetleg kíváncsiak vagytok.

Elmentem a Revival turnéra tegnap este San Diego-ba. Olyan szerencsés voltam, hogy kaptam meet and greet jegyeket a rádióállomástól, és, hogy tudtam volna őket visszautasítani?

Hogy őszinte legyek, egy kissé aggódtam emiatt. A kedvenc popsztáraitok közül néhányak SZUPER királyak, de vannak olyanok, akik elszálltak maguktól. Mikor Miss Gomez került szóba, nem tudtam, hogy ő milyen. Ő már annyira nagy sztár, hogy nem is kell meet and greeteket tartania, szóval ez talán csak egy “házimunka” a számára?

Ha esetleg még nem vettél volna részt egy meet and greet-en, nagyjából 100, vagy több ember várakozik a színfalak mögött, általában olyan, hogy “siess és várj”. Pontosan ilyen volt Selena meet and greet-je tegnap este. A várakozás kissé hosszabb volt, mint máskor, mert újra hangpróbákat tartottak.

Végre a földszintre jutottunk, ahová fel volt állítva egy 4 oldalas függöny. Majdnem, mintha Oz-ban lettünk volna, és a személy aki mögötte volt, nem szabadott látható legyen. Egyenként az emberek bementek a titokzatos fekete sátorba. Az első lány sírva jött ki, azt feltételeztem, hogy a függönyön belül egy doboznyi nevetséges, aranyos kiskutya van, vagy Selena Gomez. Az utóbbi volt.

Oké, oké… térjünk a lényekre: MILYEN VOLT SELENA GOMEZ?!

Mielőtt átlépsz ezen a titokzatos függönyön, közelebb jön hozzád egy biztonsági ember, hogy elvegye a telefonodat és valaki készíthessen egy képet rajta Selenával. Mert vagy fotó, vagy meg sem történt az egész, igaz? Belépsz a függönyön keresztül és OTT VAN Ő! Magasabb, mint gondoltam. Lehet, hogy magassarkú volt rajta, de emlékszem, hogy azt gondoltam “Basszus, ő magasabb, mint gondoltam.”

Szuper aranyos. Mindig is képtelen voltam berakni őt a “szexi” kategóriába a babaarca miatt. De gyönyörű. Egy mosollyal üdvözölt. Bemutatkoztam. Kaptam tőle egy nagy ölelést. Nagyon barátságos volt, megköszönte a rádióállomásnak, hogy játsszák a zenéit. Csináltunk egy képet. Elmondtam neki, hogy mennyire szerettem az SNL-ben, nevetett és azt mondta köszönöm. És ennyi volt. A varázslatos időm Selena Oz-ban lejárt.

Nem volt túl hosszú tapasztalat, de jó volt! Nagyon cuki. Ha nagy rajongója vagy, remélem esélyt kapsz arra, hogy találkozz vele, és a tapasztalatod még jobb lesz, mint az enyém.

Forrás: Channel 93.3 | Fordította: Szandi*