The Fundamentals Of Caring – magyar felirattal
Szandi*, 2016, Júl 10

Hosszú várakozás után június 24. napján debütált hivatalosan a Netflixen kedvencünk legújabb filmje, mely a ‘The Fundamentals of Caring’ címet viseli és Jonathan Evison könyve inspirálta, amely kissé hosszabb címmel ‘The Revised Fundamentals of Caregiving’-ként érhető el Amerikában, Selena az egyik főszereplőt Dot-ot alakítja. Már a megjelenés előtt fontolgatta a selgomez.net szerkesztősége, hogy lefordítja majd a végeredményt, s végre el is jutottunk odáig, hogy elkezdjük. Ebbe a bejegyzésbe összegyűjtöttem a fontosabb infókat, s a felirat állása mellett még megtekinthettek letöltési linkeket is, az alább látható képre kattintva pedig megtekinthettek minden fotót, ami a filmhez kapcsolódik. Jó szórakozást a filmhez!

Névtelen-1

Letöltés: Torrent / Angol felirat / Magyar felirat / Online: indavideo & egyéb linkek

2016.07.12 – Figyelem! A feliratot az oldal szerkesztősége készítette el idejét nem sajnálva, kicsit még a kisumai.fan.pw szerkesztője is besegített, amelyet újra köszönünk neki! Miközben én ráégettem a feliratot és indavideóra feltöltöttem, aközben más is letöltötte egy feliratmegosztó oldalról, ahová én posztoltam, ám az elejéről levette az oldal címét, s csak a Twitter felhasználóinkat hagyta ott kreditként! Kérünk titeket ne használjátok fel máshol forrás nélkül a munkánkat, hiszen nem ti dolgoztatok ezzel órákig. Köszönjük és jó szórakozást a filmhez!

A Fundamentals of Caring, Ben életét követi nyomon, aki egy visszavonult író és később gondozóvá válik, miután tragédia történt az életében. 6 hét képzés után, Ben találkozik első kliensével, Trevorral, egy mocskos szájú 18 évessel, akinek izomsorvadása van. Egyikük érzelmileg, míg a másikuk fizikailag lebénult, Ben és Trevor egy rögtönzött túrára indulnak és olyan helyeket látogatnak meg, melyeknek Trevor megszállotja lett, miközben a híreket nézte, beleértve a Szent Grált is. Az út közben felvesznek egy pimasz szökevényt és egy terhes lányt, akik segítenek a párosnak tesztelni a túlélő képességüket a komforzónájukon kívül, miközben rájönnek milyen fontos a remény meg az igaz barátság.

RÖGZÍTETT BEJEGYZÉS, A FRISS HÍREKÉRT GÖRGESS LEJJEBB!