Apróságok
Szandi*, 2016, Júl 13

Sziasztok! Az előbb közzétett bejegyzésemben látható hírek mellett még megjelent néhány apróság, azonban nem akartam abba belekeverni őket, így inkább ebben hoztam el nektek. A tegnap számoltam be nektek arról, hogy Selena egy fesztivál keretein belül lépett fel a tegnap Québec városában, több, mint 100.000 ember előtt, s akkor a fellépésről eléggé kevés fotó jelent meg, azonban néhány órája nagyon sok újjal gazdagodtunk. Az album, melyben a professzionális képek találhatóak, több újdonsággal bővült, sajnos ezúttal csak az első felvonásról készítettek jó minőségű képeket, csak Los Angelesben készítettek az összesről. Emellett pedig a rajongók is megosztottak fotókat eléggé nagy mennyiségben, ezeket szintén feltöltöttem. Az énekesnő csapata lelkesen posztolgatott a fellépés után, többen is megörökítették a közönséget, erről egy új kép érkezett, melyen Selenát láthatjuk a harmadik felvonás során, meg persze a rengeteg jelenlevőt. Szintén a fesztiválról való egy fotó, melyen a dallistát figyelhetjük meg alaposan, persze ez időnként szokott változni, de mégis ez az állandó, s a leggyakoribb.

546345298.jpg RTQuebecFans178.jpg RTQuebecBastidores006.jpg RTSetlist001.jpg

Kedvencünk egyre több márkának a reklámarca, előszeretettel promotálja a Pantene termékeket, Amerikában és Ázsiában is. Latin-Amerikába is megérkeztek a reklámok Selena főszereplésével, nemrégiben megosztottam néhány HQ képet a fotósorozatból, azonban néhány perccel ezelőtt egy újabb debütált, mely már el is érhető nálunk.

PanteneLAShoot005~0.jpg  ureskep ureskep

Mindössze ennyi hírrel tudok szolgálni egyelőre, de mivel Selena fellépett a Québecben lévő fesztiválon, az ottani újságosok figyelmét nagyon felkeltette és két eléggé hosszú interjú készült vele, azonban mindkettő francia nyelvű. Igyekszem őket lefordítani, viszont sokkal több időt igényelnek, mivel annyira nem értem ezt a nyelvet, de remélhetőleg sikerül a lehető legjobban lefordítani őket. Addig tekintsétek meg az egyik ilyen újság címlapját, mely a “Le Journal de Québec” címet viseli és a borítóra egy fotót választottak Selena egyik fellépéséről.

CnLmLqeWIAAJsQn.jpg ureskep ureskep ureskep