Apró hírek sokasága
Szandi*, 2016, Júl 15

Selena szabadnapjait igyekszik úgy tölteni, hogy ne legyen a nyilvánosság előtt, pontosan ezért nagyon kevés hír érkezett az elmúlt napokban. Tegnap hoztam nektek néhány lesifotót, melyeken láthattátok, amint épp elhagyja a Nine Zero One fodrász szalont West Hollywood-ban, s ez a mappa bővült most 17 újabb képpel, illetve egy videóval is tudok szolgálni nektek, amely a távozáskor készült róla. Mindannyian tudjuk, hogy a lesifotósok mennyire idegesítőek tudnak lenni, ebben a felvételben pedig ez tökéletesen látható, hiszen Selena próbált távozni a kocsijával a helyszínről, amit egyébként három hete vásárolt meg, de a paparazzók az útjában voltak, így pedig eléggé a nehezére esett ez az egész. A lesifotók mellé még újabb Meet & Greet képeket is feltöltöttünk a galériába, pontosabban Lola tette meg, amit ezúttal is köszönök neki. Ezek a fotók Los Angelesben készültek Selenáról és lelkes rajongóiról. Mindent elérhettek a kisképekre kattintva, míg az előbb említett videót itt tudjátok megnézni.

  LOS_ANGELES_CA_07_08_2016-51.jpg LOS_ANGELES_CA_07_08_2016-24.jpg

Bizonyára nem én vagyok az egyetlen, aki már nagyon várja Charlie Puth és Selena Gomez közös dalához, a We Don’t Talk Anymore-hoz készült klipet. A dalukat először a Revival turné keretein belül adták elő Anaheim városában, és akkor professzionális felvételek is készültek róluk, melyről az aréna előtt tájékoztatták a rajongókat. Charlie eléggé aktív a Twitter oldalán, s folyamatosan oszt meg velünk apró infókat. Néhány napja mindössze annyit írt ki, hogy “Hamarosan.”, majd a tegnap este említette követőinek, hogy ha a dal bekerül az iTunes Top 10 listájába, akkor talán érkezik valami meglepetés (akkor a dal a 13. helyen volt).  Pár órája az is kiderült, hogy a klipet már leforgatták, ezt az információt Ella Jordan modellnek köszönhetjük, aki a klipben Charlie új barátnőjét alakítja. Egyébként az még mindig nem került megerősítésre, hogy Selena szerepelni fog-e a klipben, de bízzunk benne, hogy igen.

Sok ember álmodozik arról, hogy egyszer találkozik majd Selenával, ám nem mindenkinek sikerül. A The Talk műsor keretein belül is szó esett erről, hiszen nem volt mindegyik műsorvezetőnek lehetősége találkozni az énekesnővel, ám ők ezt szépen megoldották, ugyanis az Instagramon megosztottak néhány szerkesztett képet, melyeken Selenával láthatjuk őket, szerintem nagyon jóra sikeredtek, fel is töltöttem a galériába a fotókat, hogy megnézhessétek.

   

Nem is olyan régen számoltam be nektek arról, hogy Selena a The Hollywood Reporter magazin címlapján szerepel Kevin Hart és Kevin Systrom oldalán. A színfalak mögül kaptunk egy újabb videót, melyet Twitteren tettek közzé, Kevin Hart és Selena osztanak meg néhány tippet, hogy hogyan szerezhetünk több követőt. Selena javaslata az volt, hogy töltsünk fel jó selfieket, melyek jó megvilágításban készültek. A felvételt ide kattintva tudjátok megnézni.

A bejegyzés végére hagytam egy érdekes dolgot, melynek talán ti is örülni fogtok. Selenának van egy hivatalos rajongói klubja Twitteren és a tegnap este hírdettek ki egy játékot, mely által lehetőséget kaptok arra, hogy megnyerjétek a Revival turné termékeinek valamelyik darabját. A szerkesztők összeállítottak egy kvízt, melyet meg kell oldanunk és a végén kidobja, hogy melyik termék illik hozzánk a legjobban. A végeredményt le kell fényképeznünk és elküldeni nekik. A Twitteren használnotok kell a @SelenaFanClub és #SFCMerchMate jelöléseket, hogy eljusson hozzájuk az eredmény és bekerülhess a sorsolásba. Sok sikert mindenkinek!