Magyar Cosmopolitan magazin
Szandi*, 2016, Júl 16

Néhány nappal ezelőtt hoztam nektek egy rövid cikket és képeket, melyek a magyar Best magazinból származtak, most pedig újabb magyar magazinnak a címlapján csodálhatjuk meg a kedvencünket, a Cosmopolitan legújabb számában. A borítóra egy eléggé régi képet választottak, a 2011-ben készült Gimmie magazin fotósorozata mellett döntöttek, míg a belsejében a 2015-ös Flare magazin fotósorozatát tudjuk megtekinteni. Ha ő a címlaplány, akkor nem maradhat el az interjú sem, mely eléggé hosszúra sikeredett és érdekesre sikeredett. Azokat az oldalakat feltöltöttem a galériába, melyek kapcsolódnak a kedvencünkhöz, a fotókat pedig ezúttal is köszönöm Fanninak, a Red Carpet Fashion szerkesztőjének, akinek már több cikkét is olvashattátok már az oldalon. A képeket tekintsétek meg a galériában, a címlapsztorit pedig lentebb olvashatjátok el, jó szórakozást!

   

Miért nem ehet meg egy hamburgert?

Ne tévesszen meg a babás arca, ugyanis Selena már rég nem az a gyereksztár, aki a Disney-vel befutott. A vonásai lehet, hogy nem változtak, de a stílusa igen: szexibb és magabiztosabb, mint valaha – ezzel pedig nemcsak a slágerlistákat, hanem az egész világot is meghódította!

A legutóbb, 2013 végén beszélgettünk Selena Gomezzel éppel első szólóturnéjával, a Stars Dance-szel járta a világot. Közben Versenyfutás az idővel című filmjét promózta, az UNICEF nagyköveteként jótékonykodott, és az sem állította meg, hogy frissen szakított Justin Bieberrel. Őrült tempó, ugye? A turnéját azonban már nem tudta befejezni, mert rehabra került, de nem kimerültség vagy függőség miatt, ahogy először pletykálták. Selena pár hónappal később őszintén mesélt róla, hogy egy súlyos immunrendszeri betegséget, lupust diagnosztizáltak nála, és kemoterápiára volt szüksége. Emiatt visszavonult egy időre, de néhány hónap után sikerült újra a tűsarkára állnia: tavaly nyáron kétszeres erővel tért vissza. A korábbi ártatlan stílusát dögösebbre cserélte, anyukája helyett új menedzsert keresett magának, és végre Biebsen is sikerült túltennie magát, A váltás pedig bejött neki, új Revival című albuma toplistás, májusban elstartolt második világ körüli koncertsorozata is. Ezenkívül ő lett az Instagramon a legnépszerűbb szár, a Louis Vuitton új reklámarca, és sorra kapja a filmszerepeket. Ismerd meg Selena 2.0-át!

A Revival jelentése újjászületés, és tényleg, mintha kicserélték volna…
Igen, boldogabb, kiegyensúlyozottabb vagyok. A lemez készítése előtt visszavonultam egy kicsit, hogy pihenjek, és ez sokat segített. Bevallom, nehezen viseltem, de a magánéletem miatt állandóan az újságok címlapján szerepeltem. Tudom, hogy rengeteg rajongóm van, akik azt szeretnék, hogy boldog legyek. De úgy éreztem, egyre többen vannak olyanok is, akik ok nélkül kritizálnak, és csak arra várnak, hogy mikor bukom el. Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny, de ez borzasztóan megviselt, és muszáj volt elvonulnom egy időre. Át kellett gondolnom, hogy kik azok az ismerőseim, akik rossz hatással vannak rám. Rájöttem, hogy ha igazán élvezni szeretném az életet és előrelépni a karrieremben, akkor pozitív emberekkel kell körülvennem magam. Ez a pát hónap szuper volt arra, hogy megtudjam, kik a valódi Barátaim. Így, nagy B-vel, akik tényleg jóban-rosszban mellettem állnak és támogatnak, ha szükségem van rájuk.

Mint például Taylor Swift?
Ő tényleg a leghűségesebb barátnő, akit kívánhatnék. Neki mutattam meg például először a Good For You videoklipjét, és nem győzött áradozni róla, hogy milyen fantasztikus! Ez rengeteget jelentett nekem, mert korábban nem voltam benne 100%-ig biztos, hogy bejön-e majd ez az új, szexibb stílus. Taylor ízlésében viszont teljesen megbízom, mert ő egyszerűen nem tud tévedni, ha zenéről és klipekről van szó.

Tayloron kívül mostanában Jennifer Anistonnal is összebarátkoztál.
Jennel a menedzsmentünkön keresztül találkoztunk, és lenyűgözött, milyen kedves volt! Meghívott a házába, és még pizzát is sütött! Hamar jóban lettünk, és szuper tippeket adott, hogyan kezeljem az állandó felhajtást körülöttem. Neki több tapasztalata van a témában, és bármikor felhívhatom S.O.S. tanácsért, amiért szuperhálás vagyok.

Neki köszönhetően akkor jobban kezeled már a médiacirkuszt?
Folyton vigyáznom kell rá, hogy ne osszak meg túl sokat magamról, mert sajnos megtanultam, hogy ez rosszul sülhet el. Sokszor szívesen mesélnék többet a magánéletemről, mert tudom, hogy a rajingóim kíváncsiak erre is. De a gond az, hogy a pletykalapok a legártatlanabb mondatokat is képesek felnagyítani vagy kifordítani, ezért inkább hallgatok… Ebből a szempontból zárkózottabb lettem, nemcsak az interjúk alatt, de az ismerőseimmel szemben is. Sajnos túl sokszor kellett csalódnom az elmúlt években, például visszajutott hozzám, hogy miket beszélnek rólam a hátam mögött. Ezeket nehéz feldolgozni, és emiatt kevésbé bízom az emberekben.

Ezenkívül mi az, amit nehezen viselsz a hírnévvel kapcsolatban?
Utálom, hogy nem mehetek el a barátaimmal vacsorázni vagy bulizni anélkül, hogy ne követne egy egész sereg paparazzo fotós. Néha mindenkinek szüksége van arra, hogy egyedül legyen, vagy legalábbis ne figyeljék nagyítóval az életét. Nem könnyű elviselni, hogy nem ehetek meg egy hamburgert anélkül, hogy másnap arról cikkezzenek, biztos depressziós vagyok, és felszedtem néhány pluszkilót. Az igazság az, hogy soha nem vágytam arra, hogy olyan vékony legyek, mint a szupermodellek, mert tisztában vagyok vele, hogy nem olyan a testalkatom. Szeretnék jó példát mutatni a többi fiatal lánynak, hogy elfogadják a kerekebb formáikat, és ne szégyelljék a testüket, csak azért, mert nem felel meg az aktuális ideálnak.

Azt pedig a lemezborítón is megmutattad, hogy picit sem vagy szégyenlős, hiszen ruha nélkül pózoltál.
Köszi! Ezzek a képpel is azt akartam kifejezni, hogy egy teljesen új korszak kezdődött a karrieremben és a magánéletemben is. Nem mondom, hogy hirtelen erős, felnőtt nő lettem, de jó úton járok felé, és nem hagyom, hogy megállítsanak. Sokat tanultam magamról és a kapcsolatokról az elmúlt években, erről szólnak az új dalaim. Semmi nem tuningolja jobban az önbizalmat, mint hogy tudom, jó irányba tart az életem!

Anyukáddal mindig is szoros volt a kapcsolatod. Mit szólt, hogy felnőtt a “kicsi lánya”?
Szerintem még szoknia kell! Sokszor kérdezget olyanokat, hogy “biztos vagy ebben?” vagy, hogy “nem akarsz inkább itthon maradni?” Én meg folyton azt ismételgetem neki: “De már elmúltam 24!” Néha úgy értem, hogy olyanok vagyunk, mintha egy szappanoperában szerepelnénk. Persze ezek ellenére hálás vagyok, amiért ennyire gondoskodó. Neki is köszönhetem, hogy nem szálltam el a hírnévtől és nem lettem botrányhős celeb. Legalábbis remélem, hogy mások is így látják.

A Hotel Transylvania 2 rajzfilmben szinkronizált karaktered, Mavis ebből a szempontból eléggé hasonlít rád. Te is így látod?
Igen, mondhatjuk. Az ő története arról szól, hogy az sem jó, ha a szülők mindentől védik a gyereküket, és nem engedik, hogy maguktól fedezzék fel a világot. Az én anyukám is szigorú volt velem tinikoromban, amit ma már értékelek.

Na és mi a helyzet a fiúkkal? Túlléptél Justinon, mostanában pedig egy másik sztárpasival, Zeddel hoznak össze…
Csak annyit mondok, hogy remekül szórakozunk együtt. De még nem tudom, hogyan alakulnak a dolgok, mert nehéz újra megbíznom a srácokban.

Milyen önbizalomtippet adnál a Cosmo-lányoknak?
Lehet, hogy elcépelt, de a legfontosabb, hogy mindig önmagad add! Ha nehéz kérdésekben kell döntened, az lebegjen a szemed előtt, hogy milyen ember szeretnél lenni és ehhez mit kell tenned. Csak így érezheted jól magad a bőrödben, ettől pedig tuti sugárzik majd rólad a magabiztosság!

10 dolog, amit nem tudtál Selenáról

1. Különleges szépségét mexikói és olasz származásának köszönheti.
2. Britney Spears koncertje volt az első, amire életében először elment.
3. 7 évesen kezdett színészkedni a Barney & Friends című tévéshowban, és ott barátkozott össze Demi Lovatóval.
4. Gyakran kortyolgat olívaolajat, hogy védje a hangszálait.
5. Egyik kedvenc kajája a savanyú uborka, annyira odavan érte, hogy egyszer azt nyilatkozta, bárcsak feltalálnának egy ilyen ízű rágót!
6. De nem ez az egyetlen furcsa hajszokása: gyakran eszik citromot sóval, és nem tequila mellé!
7. A legtöbb sztárral ellentétben az összes közösségi oldalát saját maga kezeli, hogy így kapcsolatban maradjon a rajongóival.
8. Főszerepet ajánlottak neki Zac Efron mellett a High School Musical 3-ban, de ő visszautasította, mert komolyabb filmekben szeretne játszani.
9. Életében először a The Suite Life of Zack and Cody show forgatásán csókolózott – 12 éves volt akkor.
10. Egyszer annyira begyulladt a torka, hogy nem tudott beszélni, de így is elvállalt egy tévés interjút. Végis egy táblára írogatta válaszait.