Reggeli hírek
Szandi*, 2016, Júl 17

Selena még mindig a megérdemelt pihenőjét tölti, így nagyon kevés hír gyűlt össze róla, viszont azokat most elhoztam nektek. Pár napja már beszámoltam nektek arról, hogy Selena került Kevin Hart és Kevin Systrom mellett a The Hollywood Reporter magazin címalpjára és most a színfalak mögül jelent meg három új fotó és egy videó, a fotók közül pedig kettő animáció. Ha már témába került a fotózás, akkor itt az ideje kicsit a ruhákról és kiegészítőkről is beszélni, melyeket viselt. Kedvencünk nagyon különleges darabokat viselt, hiszen annyira újak, hogy sehol nem lehet még őket megvásárolni. A nadrág és a crop top egyaránt Calvin Klein márkájú, ezekhez párosított egy sötétkék kabátot a The Row-tól, valamint egy Manolo Blahnik szandált, melyet viszont már meg lehet vásárolni 725 dollárért. Az összeállítást néhány Jennifer Fisher kiegészítővel tette teljessé, így ez a szerelés a cipővel és a kiegészítőkkel 1127 dollárba, azaz nagyjából 318.400 forintba került, de bizonyára a ruhák sem kerülnek majd kevés pénzbe. Az előbb említett videót feltöltöttem a YouTube csatornánkra, és ide kattintva tudjátok megtekinteni.

THRShootBTS005.jpg   kepecske 

Mostanában Selena több magazinban is megjelenik, melyet a tegnapi Cosmopolitan magazinról közzétett cikkem is bizonyít. Ezúttal az Indonéziában kapható Hai magazin címalpjára került a kedvencünk, az egyik Adidas NEO fotósorozat képet választották ki. Emellett a Teen Vogue magazinban is említésre került az énekesnő, azon sztárok közé sorolták be, akik folyamatosan megosztják, hogy elégedettek a testükkel és egy idézetet szúrtak be tőle, amelyet még évekkel ezelőtt mondott: “Rájöttem, hogy mindenki azt akarja, ami nincs neki. De a nap végén sokkal fontosabb az, hogy mid van legbelül, mint az, hogy mi van kívűl!”

kepecske kepecske kepecske

Nemrégiben French Montana megvásárolta Selena luxuslakását, mely Calabasasban található, és itt több fotót is megnézhettek róla. Ez a rappert egy kicsit megihlette és a legújabb szerzeményében, melyben Drake is közreműködik, egy mondat erejéig erről is szó van. A dal címe No Shopping és a következő hangzik el benne “I just bought Selena’s crib, I’m poppin'”, ezzel is arra utal, hogy valóban megvette a lakást.

Ahogy azt már említettem, Selena következő koncertje július 23-án lesz, addig pedig szüneten van és a barátaival tölti ezt a kis időt. Tegnap Francia Raisa osztott meg egy videót Snapchaten, melyben a kedvencünket láthatjuk Theresa Marie és Ashley Cook társaságában, láthatólag nagyon jól érezték magukat. A rövid felvételt ide kattintva tudjátok megnézni. Ha már Revival turné, akkor szeretném azt is elárulni, hogy néhány perce közölték, hogy kedvencünk November 18-án fel fog lépni Dubajban is!

Végül, de nem utolsó sorban pedig Selena Marie Gomez elérte a 90 millió követőt Instagramon, gratulálunk neki!