Selena Jakartában és egyéb képek
Szandi*, 2016, Júl 21

Selenának a pihenője lassan véget ér, hiszen két nap múlva elkezdődik a Revival turné második része Ázsiában. Az énekesnő csapatával együtt már megérkezett az első helyszínre, Indonézia fővárosába, Jakartába, ahol egy kisebb bevásárlást tartott. A “Grand Indonesia Shopping Town” névre keresztelt bevásárlóközpontba látogatott el, ahol több rajongó is összefutott vele, majd végül beszerzett néhány ruhadarabot a Zara és a H&M üzletekben. A rajongók vidáman csiripeltek a találkozásról a Snapchat és Instagram profiljaikon, illetve még egy videó is előkerült, melyben láthatjuk, ahogy kedvencünk vásárol, ezt itt tudjátok megtekinteni. Nagyon egyszerűre vette a figurát, a haját két oldalt befonva viselte,  az összeállítása pedig egy sima fekete nadrágból, egy fehér Jóbarátok pólóból és egy fekete Converse cipőből állt.

   

Hosszú idő után végre frissítették a turné Instagramját is, egy rendkívül érdekes videóval. A rövid felvételben Selenát és a turnén lévő sminkesét, Melissa Murdicket láthatjuk, aki bemutatja, hogy hogyan készíti el a kedvencünk szemsminkjét a koncertekre. Persze nem ez az egyetlen, hanem gyakran változtatják, a most látható videó még San Jose-ban készült a színfalak mögött és ide kattintva tudjátok megnézni. Mint láthatjátok, az elkészítése eléggé egyszerű, nem igényel sok időt, sem különleges tudást, bárki elkészítheti magának is a végeredményt. Hogy közelebbről is megnézhessük a szem kinézetét, két fotót osztottak meg mindkét oldalról, ezek pedig már elérhetőek a galériánkban.

  kepecske kepecske

Mindezek mellett még egy ritka képpel gazdagodtunk, mely nem tudni pontosan, hogy mikor készült, de annyi biztos, hogy Selena az egyik jó barátnőjével, Paige Reeddel látható. Továbbá néhány napja osztottam meg a We Don’t Talk Anymore hivatalos élő fellépését, melyet Charlie Puth töltött fel a YouTube csatornájára. A galériánkban immáron elérhetőek azok a kivágott pillanatképek, melyeken Selenát is láthatjátok, az összes HQ minőségben.

Cnv8BdxVMAASSnZ.jpg WDTALiveCaps_498.jpg WDTALiveCaps_470.jpg WDTALiveCaps_050.jpg