Hírek és képek
Szandi*, 2016, Júl 26

Selena a tegnapi napon Kuala Lumpur városában koncertezett, melyről hoztam is nektek ma egy bejegyzést, ám időközben újabb képeket töltöttem fel a fellépésről, melyeket a rajongók készítettek. Ennek kapcsán több, mint 100 új fotó került fel az oldal galériájába. Az énekesnő ma eléggé aktív volt Instagram oldalán, három fotót is feltöltött, ebből kettőről már beszámoltam, azonban közben egy újabbat is posztolt, mely az előbb említett koncert színfalai mögött készült róla. A kedvencünk és csapata nem időzött túl sokat a városban, ugyanis már a következő állomásra, Szingapúrba utaztak, a reptéren várakozás közben pedig több rajongó is összefutott vele és készítettek vele közös képeket, illetve az egyik szerencsés egy videót is posztolt erről, melyet ide kattintva tudtok megnézni. Már sikeresen megérkeztek, melyről Theresa Marie számolt be Instagramon, egy videót töltött fel, melyben őt láthatjuk Courtney Barryvel, a háttérben pedig hallhatjuk Selena hangját, lessétek meg itt.

RTMalaysiaFans238.jpg RTMalaysiaBastidores002.jpg 2016julho059.jpg 2016julho056.jpg 

A turné fotósa Elie Jonathan nem tartott a csapattal, mikor először mentek Ázsiába, de néhány órával ezelőtt sikeresen csatlakozott hozzájuk, de nem egyedül, hanem Sami Miró dizájner is vele tartott, aki számos ruhát vitt magával, melyeket valószínüleg majd a színpadon fognak hasznosítani. Ezek közül már láthatunk néhányat videónak és képeknek köszönhetően, melyeket itt elérhettek.

Mindössze pár órája jelentették be, hogy kedvencünk szeptember 24-én egy újabb fesztiválon fog fellépni, ezúttal a Global Citizen fesztiválon. Az énekesnő legutóbb 2012-ben vett részt ezen az eseményen, mint UNICEF nagykövet, ő volt a képviselő, tájékoztatta az embereket, hogy mit tesz ez a szervezet és hasonlók. De idén már úgy áll színpadra, mint énekesnő, olyan híres előadók mellett, mint Rihanna, Kendrick Lamar, Major Lazer vagy a Metallica. A fesztivál, ami mindössze egy napot tart, majd New York-ban kerül megrendezésre. Ennek kapcsán maga Selena is szólt néhány szót:

“Nem is lehetnék ennél jobban megtisztelve, hogy résztvevő lehetek a Global Citizen fesztiválon, ami továbbra is segít megoldani a fontos problémákat világszerte,” mondta Gomez. “Különös büszkeséggel tölt el, hogy részese vagyok annak, hogy ebben az évben a hangsúly az oktatáson van Mint előadó, ennyi fiatal rajongóval, hiszem, hogy mindenkinek megvan a joga az oktatáshoz.”

Végül, de nem utolsó sorban pedig bátran kijelenthetem, hogy Selena Gomez történelmet írt, ha az Instagramot nézzük. Egy hónappal ezelőtt töltött fel egy képet (itt), mely a Coca Cola egyik promóciós fotója, és néhány órája elérte az 5 millió kedvelést, ami most először fordult elő az Instagram történetében. Gratulálunk neki!