Apró hírek
Szandi*, 2016, Júl 28

Sziasztok! A mai napon nem jelent meg túl sok újdonság Selenáról, főként képekkel és néhány videóval tudok nektek szolgálni, melyeket ebbe a bejegyzésbe gyűjtöttem össze. Tegnap került megrendezésre a Revival turné legújabb koncertje, akkor csak rajongók által készített képeket tudtam megosztani a fellépésről, azonban most megjelent néhány professzionális, melyek közül egyet a turné hivatalos Instagram oldalára töltöttek fel, kettőt pedig Sami Miró mutatott nekünk. Emellett még két másikat is posztoltak, az egyik a színfalak mögött készült és Selena látható rajta, míg a másikon az első felvonásban viselt legújabb fellépőruhája.

picturepub_net20Selena20Gomez20201607272028329.jpg Coc3KA8UIAEIIjS.jpg Coc3J9vVIAAsOvl.jpg Coc2tSLUMAQv0rS.jpg

Miután a koncertnek vége lett és vacsoráztak egyet, majd a csapat ellátogatott egy klubba egy kis after-partyra, Selena pedig lelkesen használta a saját és a barátai Snapchatjét egyaránt, így a kikapcsolódásról már van néhány videónk, melyekből a kivágott pillanatképek elérhetőek a galériában, valamint a turné billentyűse Bonnie McIntosh is feltöltött egy képet az estéről. Az énekesnő egy Sami Miró Vintage márkájú Honda crop-topot viselt, melyet a divattervező vitt neki, mikor csatlakozott a csapathoz.

RTSingaporeNight001.jpg 004RTSingaporeNightCaps_133.jpg 003RTSingaporeNightCaps_128.jpg 003RTSingaporeNightCaps_27.jpg


A következő néhány kép szintén a turnéhoz fog kapcsolódni. Először egy új exkluzív képet tekinthettek meg a promóciós fotósorzatból, melynek a minősége nem túl jó, viszont az énekesnő csodaszépen mutat rajta ebben az Antonio Berardi ruhában, ami 21.235 dollár, azaz nagyjából 6.052.400 forint, tehát egyáltalán nem olcsó darab. Emellett Kuala Lumpurból kaptunk 11 darab Meet&Greet képet, a rajongók arcát szokás szerint ezúttal sem láthatjátok, mivel nem áll szándékunkban személyi jogokat sérteni ezzel, továbbá néhány professzionális képet is arról a fellépésről. Végül, de nem utolsó sorban, valószínüleg senkinek nem kell már bemutatnom a Pokemon GO alkalmazást, hiszen a legtöbben már a megszállottjává váltak. A Capital Fm egy kissé újragondolta ezt, ők nem pokemonokat, hanem sztárokat próbáltak összegyűjteni, köztük Selenát is sikerült, ha kíváncsiak vagytok rá, akkor nézzétek meg a videót ide kattintva!

exclusive~1.png DAN_8209.jpg RTMalaysiaHQs009.jpg RTMalaysiaHQs007.jpg

Megjegyzés: Aleen Keshisian, Selena menedzsere megerősítette, hogy hamarosan új dal fog érkezni, Augusztus vagy Szeptember környékén! Ez valószínüleg az első kislemez lesz a legújabb albumról!