Rappler: Interjú Selenával
Szandi*, 2016, Júl 30

A Rappler.com nevezetű weboldalra készítettek egy interjút Selenával, e-mailben küldtek neki néhány kérdést, amire válaszolnia kellett. A cikk bevezető szövegében megemlítették, hogy 2014-ig a családtagjai voltak a menedzserei, illetve azt is, hogy már egész kiskorától van a reflektorfényben, hiszen már 7 éves korában szerepet kapott a Barney és barátai sorozatban, majd később a Varázslók a Waverly helyből című Disney sorozatban is, eközben pedig kiadott három stúdióalbumot a Selena Gomez & The Scene nevezetű bandájával, és több filmben szerepelt. De több kislemezével, köztük a Same Old Love-val és a Hands To Myselffel bebizonyította, hogy már teljesen önálló lett és a toplisták élére is feljutottak ezek a dalok. Íme a kérdések és a válaszok, melyeket még azelőtt adott, hogy Manila városába utazott volna a következő koncertjére, ami holnap kerül megrendezésre:

Sokoldalú tehetség vagy – egy énekesnő, táncos, és színésznő. Mi a titkos tehetséged? És mi az az egy dolog, amit nem tudsz?
Nos, rengeteg dolog van, amit nem tudok, lol. Szeretek főzni, és lehetséges, hogy ez meglepetés az embereknek. Igazából szeretek kísérletezni a konyhában, anélkül, hogy recepteket követnék.

Melyik a kedvenc dalod az albumról és miért?
Ez mindig annyira nehéz kérdés, amire választ kell adni, mert folyamatosan változik. “Kill Em With Kindness” talán az egyik kedvencem, mert úgy döntöttem, hogy így szeretném élni az életem. Az édesanyámtól tanultam ezt, még nagyon fiatalon.

Miben különbözik a Revival albumod azoktól, amiket előzőleg csináltál? Mi változott azóta?
Már a legelső alkalomtól kezdve ügyvezető producere voltam az egyik albumomnak. Emellett sokkal többet írtam erre az albumomra, mint az előzőekre. A Revival albumot majdnem két évvel ezelőtt kezdtem el felvenni, szóval már most annyira máshogy érzem magamat. Épp egy átmeneti időszakból lábaltam ki, mikor elkezdtem stúdiózni ezzel az albummal kapcsolatosan. Egy nagyon fontos album volt a számomra, mivel az emberek ezt fogják tekinteni az első “felnőtt” albumomnak. Egy új kiadónál voltam és bizonyítani akartam magamnak. Nagyon büszke vagyok a végeredményre.

Láttuk, ahogy felnősz és éretté válsz, mint előadó és, mint egy fiatal hölgy. Volt egy olyan kulcsfontosságú pillanat az életedben, amire rámutathatsz és azt mondhatod, hogy ekkor döntöttél úgy, hogy “felnősz”?
Néhány évvel ezelőtt, amikor jobban kézben akartam tartani a karrieremet és újraszerveztem a csapatomat, az mindenképp egy fordulópont volt. Ez egy olyan pillanat volt számomra, mintha főiskolára mennék.

Mi a legnehezebb dolog, amivel minden évben meg kell birkóznod a karriered során? Hogyan küzdöd le ezt?
Nem könnyű élni az életed, főleg ha mindenki előtt nősz fel. Mindenki számára kínos pillanat, de képzeld el akkor, mikor milliónyi ember előtt csinálod. Csak emlékeztetnem kell magamat arra, hogy mi a fontos.

Magabiztos voltál és jól érezted magad a bőrödben; annyira pozitív a testképed. Van bármilyen tanácsod a fiatal lányok számára, akik azért küzdenek, hogy pozitív fényben lássák magukat?
Egyébként nem hiszem, hogy csak a fiatal lányokkal van ez. Vannak fiatal lányok, fiatal fiúk, felnőtt nők és felnőtt férfiak, akik mind ezzel küzdenek. Csak abban reménykedem, hogy mindannyian tudjuk szeretni önmagunkat egy kicsivel jobban és kedvesebbek tudunk lenni önmagunkhoz, és figyelmen kívül hagyni a sok zajt, ami odakintről jön.

Forrás: Rappler | Fordította: Szandi*