Megjelent a We Don’t Talk Anymore videoklipje
Lola, 2016, aug 02

Fél órája jelent meg a WDTA videoklipje, de mielőtt rátérnénk a lényegre összegyűjtöttem Nektek a legfontosabb tudnivalókat a dalról.

A “We Don’t Talk Anymore”-t Charlie Puth írta, a dal stúdióalbumán a Nine Track Mind-on található meg. Charlie  úgy gondolta, Selena jó duettpartnere lenne, az énekesnőnek tetszett a dal, így neki is kezdtek a dal felvételének. A dalrögzítés eléggé szokatlan módon, egy ruhásszekrényben történt. A WDTA először május 24-én debütált a rádióban, azóta pedig egyre több sikernek örvend. Az ausztráliai és az új-zélandi rádiókban előkelő helyeket ért el a toplistákon, majd arany minősítéseket is kapott a dal. A We Don’t Talk Anymore-t Anaheim-ben hallhattuk először élőben, majd az ekkor készült videó feltöltésre került Charles YouTube csatornájára.

De térjünk a lényegre, ugyanis a várva várt videoklipben Selena Marie Gomez nem szerepel. Hogy miért? Egyelőre nem tudjuk, de egy hasonlóan kíváncsi rajongó is feltette a kérdést Twitteren, melyre Puth válaszolt is: ” because we don’t talk anymore/mert mi már nem beszélünk többé”. Persze az énekes nem gondolta komolyan a dolgot. Mindenesetre nézzétek meg We Don’t Talk Anymore videoklipjét. Nektek hogy tetszik?