SelGomezNet Special: Selena kapcsolatai – Samuel Krost
Szandi*, 2016, aug 13

Samuel Krost és Selena Gomez először 2015 Novemberében jelent meg a nyilvánosság előtt, miután az énekesnő tiszteletét tette a 25. Glamour – Women Of The Year eseményén, utána közösen mentek el vacsorázni, s már ekkor a különöző pletykalapok elkezdtek találgatni, hogy vajon milyen kapcsolatban áll a két fiatal, azonban erről egyik fél sem nyilatkozott. Később a 2016-os év elején tovább folytatódtak a találgatások, ugyanis a páros ismételten megjelent közösen a nyilvánosság előtt, több alkalommal is, talán a legemlélezetesebb az volt, amikor újra elmentek kettesben vacsorázni. Selena nem titkolja, hogy ám nincs komoly kapcsolata, de ennek ellenére eljár randikra és jól érzi magát, amiből persze később a média nagy ügyet csinál, mintha tényleg lenne köztük valami komoly dolog is. Az énekesnő és a modell jó barátságot ápolnak/ápoltak, így teljesen érthető ha néha elmennek közösen valahová.

samuel1

A dráma később véget ért, hiszen az ilyesmit előbb-utóbb mindenki elfelejti, ám néhány nappal ezelőtt (2016.08.11) tovább folytatódott a dolog. Samuel Instagram oldalára posztolt egy képet, melyben kifejtette, hogy mennyire szereti Selenát, hogy mennyire különleges és hasonlók. Erre azonnal felfigyelt a sajtó és elkezdték írni cikkeket, olyan címekkel, hogy “Samuel Krost beismeri, hogy együtt volt Selena Gomezzel”. De mi is az igazság? A poszt néhány perccel a közzététel után eltűnt, de az egyik rajongó feltette a kérdést, hogy akkor ezt most ő írta, vagy feltörték, a válasz pedig az utóbbi volt. Eléggé jól látszott, hogy valóban csak feltörés áldozata lett a modell, hiszen a kép alatt hozzászólásban rengetegszer megjelölték Selenát, hogy mindenképp jusson el hozzá. Annak ellenére, hogy a kép eltávolításra került, azért nagyon sokan még időben készítettek egy képernyőképet és megosztották különböző közösségi oldalakon. Lássuk, hogy pontosan mi is állt ebben a levélben:

Minden utálkozónak!

Selena egy igazi lány, igazi szívvel és igazi érzésekkel. Ti felszínes emberek, akik nem vagytok megelégedve a szerelmi életetekkel, értsétek meg, hogy a szeretet igazi. Annak ellenére, hogy már külön utakon járunk, legalább tudom, hogy a szeretet létezik.

Szeretlek Sel.

Samuel és Selena talán még mindig jóban vannak egymással, hiszen a Revival turné színfalai mögött, Brooklynban (képek) is elcsípték a modellt, illetve idén New Jerseyben is ott volt az énekesnővel és csapatával, együtt ünnepelték az Emlékezet napját (2016.05.30 – kép), de a turné első koncertjén, Las Vegasban is megjelent.

Véleményem szerint a médiának nem kéne mindenből pletykát gyártania, nem kéne Selena magánéletével foglalkozni, de persze ez ellen nem lehet mit tenni, ezek a dolgok a hírnévvel járnak. Hogy pontosan mi történt a két fél között azt csak ők tudják és csak rájuk tartozik, még egyikük sem nyilatkozott erről az egészről.