Új részlet a Feel Me stúdió verziójából és új képek, érdekességek
Szandi*, 2016, aug 13

A mai turnés híreken kívűl még megjelent néhány apróság Selenáról, melyeket összegyűjtöttem ebbe a bejegyzésbe. Már a Revival turné kezdete óta mindenki nagyon várja a Feel Me-nek elnevezett dalt. Reménykedünk, hogy az énekesnő egyszer kiadja stúdió verzióban is, hiszen bizonyára nem én vagyok az egyetlen, aki a legjobb felvételeket keresi a koncertekről. A dalt már beregisztrálták, ez viszont nem jelent semmit, amíg Selena és a kiadója nem döntenek úgy, hogy megjelentetik. Kedvencünk korábban egy rádiós interjú során említette, hogy nem biztos, hogy kiadja a dalt és ha mégis, akkor valószínüleg SoundCloudon. Mostanában rengeteg embernek sikerült kapcsolatba kerülnie az énekesnő menedzserével, Aleen Keshisiannel, aki néha megoszt velük exkluzív képeket, dalrészleteket és információkat. Az ilyen ismertebb felhasználók közé tartozik például a The Story Rares, a Jelena Cruisins, SGRares és a Moonlust. A legutóbbi a tegnap este osztott meg a követőivel egy rövid részletet a dal stúdió verziójából, melynek nagyon sokan örültek, de ez még mindig nem jelenti azt, hogy valaha is hallani fogjuk a teljeset, egyes ilyen felhasználók, akik kapcsolatban állnak Selena menedzserével azt is írták, hogy nem teljesen biztos, hogy az új albumra felkerül majd a dal, de ez is kiderül, hiszen már biztos, hogy az énekesnő harmadik szólóalbuma elkészült.


A rövid részlet mellett még megjelent néhány új kép is. Kettőt Selena rajongói osztottak meg közösségi oldalaikon, ezek akkor készültek, mikor Selena és csapata egy kávézóban kapcsolódtak ki miután megérkeztek Auckland városába. Továbbá a turné hivatalos Instagramjára posztoltak három képet, amely egy koncert során készült, főként a táncosokat láthatjuk rajtuk a negyedik felvonás során. És végül, de nem utolsó sorban pedig Brisbaneből töltöttem fel még rengeteg új képet, amelyeket a koncert ideje alatt készítettek Selenáról a szerencsés rajongók.

CptFYsDWcAA139F.jpg CptFYsAXYAQ4WB2.jpg Cptr9UkUkAAo4FN.jpg RTBrisbaneFans116.jpg

Egyébként a One Republic Twitter oldalán tette fel az egyik felhasználó azt a kérdést, hogy szeretnének-e közös dalt a kedvencünkkel, mire ők azt felelték, hogy erre még soha nem gondoltak, viszont nagyon szeretik Selena hangját, szóval reménykedjünk, hogy összejön a dolog. Még Selena születésnapján Britney Spears is mondta Twitteren, hogy ő is szeretne együtt dolgozni az énekesnővel, melyre Selena azóta sem reagált, de a mai koncerten egy rajongó egy táblát tartott fel, melyen az állt, hogy “Válaszolj Britneynek!” Selena elvette ezt a rajongójától, legalább háromszor el is olvasta, majd visszaadta neki.