SelGomezNet Special: Selena kapcsolatai – Justin Bieber
Szandi*, 2016, aug 15

Már egy ideje tervezgetem, hogy írok Justin Bieber és Selena kapcsolatáról, de nagyon nehéz volt rávennem magam. Aki követ engem a közösségi oldalamon, az tudja, hogy egyáltalán nem szerettem őket együtt és Biebert sem bírom elviselni, ezért is halogattam ezt az egészet olyan sokáig. A mai nap folyamán azonban olyan dolog történt, amiről muszáj bejegyzést írni, viszont mielőtt ahhoz a részhez ugornánk, próbáltam röviden összefoglalni a kettejük kapcsolatát.

2011

2011. február 27-én Selena megjelent a Vanity Fair Oscar Partyn a kanadai énekes, oldalán, ezzel pedig választ adott több kérdésre is, hiszen a média már elkezdte a pletykákat, hogy ők bizonyára egy párt alkotnak. Nem sokkal később a Jelena páros lett az egyik leghíresebb a sztárvilágban. 2012 Novemberében jelentették be, hogy nagyjából két évnyi együttlét után a sztárpár szakított, de később abban a hónapban újra egymásra találtak. 2013 januárjában újra bejelentésre került, hogy Gomez és Bieber ismét szakítottak, ám maga Selena mondta, hogy együtt vannak, azonban ezúttal lassabban fognak haladni. Ennek ellenére is a páros újra szakított.
Persze a szakítás ellenére is, jó barátságot ápoltak egymással, néha eljártak együtt vacsorázni, melyből persze a média hatalmas ügyet csinált, Selena 2014. November 6-án beszélt először nyíltan Bieberről, a szakítás után: “Támogatom őt. Azt hiszem mindig fogom, szomorú leszek, amikor ő szomorú és boldog, amikor ő boldog. Nem szeretném ha bármi rossz történne vele, mert az nekem is fájna”. Ebben az interjúban azt is beismerte, hogy a The Heart Wants What It Wants című dala a kapcsolatukról íródott, melyet az énekesnő egyszer volt hajlandó előadni élőben, az American Music Awardson 2015-ben, a Revival turnéján is hallhatjuk az egyik kisfilmben, de azt már elmondta, hogy az volt az első és az utolsó alkalom, hogy előadta a dalt egy színpadon.
A kapcsolatuk során két közös dalt készítettek – vagyis csak ennyiről tudunk. Az első dal a Strong, melyet Justin szeretett volna rárakni az albumára, azonban Selena nem egyezett bele ebbe. A dalt ide kattintva tudjátok meghallhatni. A másik szám az Unfamiliar címet viseli és a mai napig sem jelent meg, de kiszivárgott néhány részlet, melyben Selenát hallhatjuk. (katt)

nov20

Mikor láttuk őket utoljára együtt? Selena és Justin 2015. November 20-án sétált együtt Beverly Hills utcáin, miután befejezték a közös vacsorájukat a Montage hotelben. Az énekes itt még egy szerenádot is adott a kedvencünknek, elénekelve a Sorry és a My Girl dalokat, erről több felvétel is készült, itt nézzétek meg. Szintén Novemberben (22 és 23) Selena West Hollywoodban ünnepelte Bieber új albumának a sikerét, később pedig 2016 Márciusában jelent meg a Purpose World Tour egyik állomásán, Los Angelesben.

De most térjünk a lényegre, hogy pontosan miért is írtam meg ezt a bejegyzést. Mint azt már említettem, nem vagyok Justin Bieber rajongó, nem követem az életét, nem érdekel, de persze akarva-akaratlanul is belefut az ember. Mióta Selenával szakítottak, több lánnyal is volt kapcsolata, köztük Hailey Baldwin modellel, akivel a kapcsolatuk már véget is ért, azonban most újra rátalált valakire Justin, mégpedig a 17 éves Sofia Richie-re, aki szintén modellként tevékenykedik. Az énekes rajongóinak egyáltalán nem tetszett ez a választás és nem is rejtegették ezt, viszont Justinnak ez egyáltalán nem tetszett és a minap posztolt egy képet a lánnyal, megjegyzésként pedig a következőt írta: “Priváttá teszem az Instagram profilomat, ha nem fejezitek be az utálkozást, kezdenek fegyelmezetlenné válni a dolgok, ha tényleg rajongók lennétek, akkor nem lennétek ennyire gonoszak azokkal az emberekkel, akiket kedvelek.” És így kezdődött el ez az egész, ugyanis Selena reagált erre, aztán Bieber is, aztán újra Selena és így tovább.

Selena: Ha nem tudsz megbirkózni az utálkozással, akkor fejezd be a barátnődről való posztolgatást, lol – ennek különlegesnek kéne lennie csak kettőtök között. Ne légy mérges a rajongóidra. Szeretned téged. Ott voltak neked, mielőtt bárki más.
Justin: Vicces látni olyan embereket, akik csak azért használtak, hogy figyelmet szerezzenek és még mindig hibáztatnak. Szomorú. Minden szeretetem. Nem én vagyok az egyetlen, aki utálatot kap. Remélem, hogy mindannyian kedvesek tudtok lenni a barátaimhoz és egymáshoz. És igen, szeretem a Beliebereim.

Figyelem! A zárójelben található hozzászólások hamisak, ha esetleg belefutnátok valahol, akkor tudjátok, hogy csak egy rajongó találta ki!
(Selena: Vicces, hogy azok, akik többször is megcsaltak, azokat hibáztatják, akik megbocsátottak és támogatóak, nem is csoda, hogy a rajongók mérgesek. Szomorú. Minden szeretetem.
Justin: Én megcsaltalak… ó, elfeledkeztem rólad és Zaynről?
Selena: Én végeztem itt, van egy csomó cuki rajongói levelem, amit el kell olvasnom.)

Nos, akkor lássuk csak. Selena megfogadta a tanácsát, és megölte Justint kedvességgel. Twitteren egyébként órákig világtrend volt a #SelenaEndedJustinParty, avagy Selena véget vetett Justinnak buli, később ugyanez lett a világtrend, csak odakerült a Bieber is, most pedig már a #SelenaEndingJustinParty van az első helyen, vagyis Selena véget vet Justinnak buli.

Most jön a bejegyzés vége, vagyis az a rész, amikor kifejtem a személyes véleményem erről az egészről, illetve az elmúlt hónapokban történő Jelena pletykákról, a Jelena páros rajongóiról, mert valljuk be, vannak is szánalmas emberek.

Hogy mi a véleményem erről az egészről? Szerintem szánalmas ez az egész, amit Bieber művel, hogy pár hónapja is képeket posztolgatott Selenával, holott már szakítottak.  A napokban még felfigyeltem valamire, ami engem igazán felidegesített, ezt pedig a Jelena páros rajongói indították el. Selena Melbourne városában adta elő a Feel Me című dalát és eléggé mérges volt, közben azt is mondta, hogy “Csalódott vagyok.” Azonnal jöttek a Jelena rajongók és kezdték, hogy juj, Selena biztos azért volt ideges, mert Justin meztelenkedett a nyaralásán és ott volt vele egy másik lány is. Szerintem mindenkinek tovább kéne lépnie, eléggé világos, hogy Selena már megtette, ezt elmondta a legutóbbi Vogue Ausztrália interjúban is. Nem minden Justinról szól, Selena más miatt is lehet ideges és csalódott, miért baj az, ha beleéli magát a dalába? Szerintem nem kéne minden apróságból drámát gyártani. A videót egyébként itt tudjátok megnézni.

Selena amúgy a kis vita után használta kicsit az Instagramját, rengeteg rajongójának bekedvelte a fotóját, emellett ő is posztolt egy is montázst, különböző rajongókkal láthatunk fotókat, a következőt fűzte hozzá: “Az egész életem. Ti számítotok a legtöbbet. Köszönöm, hogy engeditek amit csináljak minden nap. “

 kepecske kepecske kepecske

Hát ennyi lett volna ez a bejegyzés, remélem, hogy mindenkinek elnyerte a tetszését!