Snapchat videók Selenától és új képek
Szandi*, 2016, aug 15

Sziasztok! A tegnapi nap folyamán közöltem egy bejegyzésben, hogy Selena visszatért Los Angelesbe, akkor hoztam is néhány lesifotót, arról az alkalomról, mikor megérkezett a LAX reptérre, ennek kapcsán most 53 új HQ minőségű képet töltöttem fel a galériába. Úgy tűnik az énekesnő nem töltött túl sok időt a városban, ugyanis már tovább utazott Texasba és a családjával tölti a szabadidejét, melyet több Snapchat videó is bizonyít. Mostanában a kedvencünk előszeretettel használja ezt az alkalmazást, most a keresztfiáról, Aidenről töltött fel videókat, később a nagypapájával vadásztak egy békára, majd az unokatestvérével, Priscillával és annak a völegényével nézték a riói olimpiát. YouTube-ra már fel is töltötték a teljes sztorit, így már meg is tudjátok tekinteni.

sgomez081416_01.JPG sgomez081416_02.JPG INF_3953071_Selena_Gomez_Arrives_At_LA.JPG sgomez081416_14.JPG


Az augusztusi hónap utolsó koncertje Aucklandben volt, legnagyobb örömünkre a fellépésről most napvilágot látott néhány professzionális kép, sajnos a fotósok ezúttal is csak az első felvonást örökítették meg, de ez is több, mint a semmi. Emellett már polcokra került az ausztrál Vogue magazin, melynek Selena a címlaplánya, s egy rajongó be is szkennelte azokat az oldalakat, melyek kapcsolódnak Selenához, ezek már a galériánkban is megnézhetők. Egyébként ha lemaradtatok az interjúról, akkor ide kattintva tudjátok elolvasni.

IMG_0429.png IMG_0436.png VogueAUS004.png VogueAUS007.png

Selena még idén áprilisban lépett fel a We Day nevezetű eseményen és előadta a legújabb kislemezét, ami a Kill ‘Em With Kindness címet viseli. A műsort akkor nem adták le a tévében, hanem ebben a hónapban fogják majd 28-án, az ABC csatornán. Mivel nagyon közel van, ezért már feltöltöttek Twitterre egy rövid reklámot is, illetve az utcákon is elkezdték promotálni, erről már van is egy fotónk, a reklámért pedig kattintsatok ide.

Végül pedig néhány képet kaptunk Instagramról. Úgy tűnik Selena még mindig nem lépett túl ezen a Jelena drámán, hiszen a mai napon folyamatosan kedvelt ezzel kapcsolatos posztokat, emellett a rajongóinak képeit, sőt ő is feltöltött két újat velük. Emellett a turné gitárosa Martin Estrada osztott meg egy közös fotót Selenával, melyen még láthatjuk Amy Rosoff Davist és Melissa Murdicket is, nem tudni, hogy pontosan mikor készült a kép, de már elérhető a galériában.

WeDay2016Promo001.png InstagramSelNew1057.jpg InstagramSelNew1056.jpg RTTeam001.jpg