In Dubious Battle hírek, új képek és Jelena dráma
Szandi*, 2016, aug 17

Most következik az az időszak, amikor rengeteg filmfesztivál kerül megrendezésre, ami Selenát is érinti, ugyanis több fesztivál keretein belül is bemutatják az In Dubious Battle című filmjét, amelyben főszereplő lesz. Azt már bejelentették ezelőtt, hogy a végeredmény bemutatásra kerül a 73. Velencei filmfesztiválon szeptember 3-án, majd később a 42. Deauville filmfesztiválon Franciaországban. Erre a listára immáron rákerült a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál is, ami szeptember 8 és 18 között lesz Torontóban. Selenának akkor nem lesz fellépése, így talán tiszteletét tudja tenni az eseményen. A hír mellé még társul két fotó is, mely szintén a hamarosan megjelenő filmhez kapcsolódik. Az első egy jelenetkép, melyen a kedvencünket Nat Wolff társaságában láthatjuk. A másik kép egy portré, melyet Ana Koori készített Selenáról a forgatás során, s nagyon csodásan mutat rajta a színésznő.

IDBStills003.jpg IDBPortraits01.jpg kepecske kepecske

A továbbiakban olyan fotókról lesz szó, amelyek főként a Revival turnéval kapcsolatosak. Azt már tudjátok, mivel többször is említettem, hogy vannak olyan személyek, akiknek sikerül exkluzív fotókat megszerezni Selenáról, s néha közzéteszik őket. Ezúttal is így történt, a képen az énekesnőt a színfalak mögött láthatjuk, mikor épp a turné termékeinek a fotósorozatát készítették el. A kép rengeteg vízjellel van ellátva, de a kedvencünk ennek ellenére is gyönyörű rajta. Emellé még feltöltöttem 64 fotót, amely a legutóbbi Meet & Greet-en készült a rajongókkal, Auckland városában. A turnés fotók mellett még néhány más képet is kaptunk, melyeket a rajongóknak köszönhetünk. Ázsiában már elkezdték promotálni a legújabb Louis Vuitton kollekciót, mely a Series 5 nevet viseli, és mint tudjátok, a kedvencünk lett az új reklámarc. A rajongók megpillantottak néhány plakátot, melyeken látható Selena is, ezeket lefotózták és feltöltötték különböző közösségi oldalakra.

RTMerchPreview006.jpg BP6I0903.JPG BP6I0875.JPG tumblr_oc15pdWFWp1rq03t7o2_1280.jpg

Két nappal ezelőtt számoltam be nektek arról, hogy Selena egy kissé beszólt Justin Biebernek Instagramon keresztül, melyről most még érkezett néhány új információ és ezeket szeretném leírni. Justin két hozzászólást is írt, és mivel nagyon egyszerre, mindenki azt hitte, hogy mindkettőt Selenának szánta, azonban kiderült, hogy az egyiket valójában Perez Hiltonnak küldte, nem pedig az énekesnőnek. Úgy tűnik Selena megbánta amit írt, ugyanis Snapchatjére írta ki, hogy “Amit mondtam az önző volt és értelmetlen.” Az énekes egyébként később függesztette a profilját, de az egyik ilyen forrás, aki néha fotókat is oszt meg Selenáról, azt írta az egyik követőjének, hogy Justin nem Selena miatt döntött úgy, hogy függeszti a profilját, hanem azért, mert más emberek sértegették őt. Íme Selena hozzászólása, és a Justiné:

Selena: Ha nem tudsz megbirkózni az utálkozással, akkor fejezd be a barátnődről való posztolgatást, lol – ennek különlegesnek kéne lennie csak kettőtök között. Ne légy mérges a rajongóidra. Szeretned téged. Ott voltak neked, mielőtt bárki más.
Justin: Nem én vagyok az egyetlen, aki utálatot kap. Remélem, hogy mindannyian kedvesek tudtok lenni a barátaimhoz és egymáshoz. És igen, szeretem a Beliebereim.

Megjegyzés: Tudom, hogy ez nem fontos hír, de nekem nagy örömet okozott. Akik ismernek, tudják, hogy nagyon aktív vagyok Twitteren és talán ennek köszönhetem, hogy a The Fudamentals of Caring című film rendezője, Rob Burnett kedvelést nyomott az egyik filmmel kapcsolatos tweetemre. Tényleg csak apróság ez, viszont ez az ember valamilyen szinten kapcsolatban áll Selenával, ezért is örülök neki ennyire. Egyébként ha még nem láttátok a filmet, akkor mindenképp vessetek rá egy pillantást, ugyanis az oldal szerkesztősége készített már hozzá magyar feliratot, ide kattintva tudjátok megnézni. Ha esetleg ezt a lejátszót nem kedvelitek, akkor keressetek rá a filmre a filmezz.eu, vagy a moovie.cc oldalon, ugyanis már több helyre feltöltötték a filmet a mi feliratunkkal. Jó szórakozást!