Selena a Vogue magazinban
Szandi*, 2016, aug 18

A kedvencünk mostanság több magazinban is szerepet kap. Idén már kétszer szerepelt a Vogue magazinban, ami hatalmas megtiszteltetés volt a számára. Egyszer a brazilban, majd később az ausztrálban. Idén lett először a címlaplánya ennek a magazinnak. Még 2015-ben  készített Angelo Pennetta egy fotósorozatot Malibun Selenáról, ami később be is került a decemberi számba. Abból a fotósorozatból akkor csak egyetlen képet láthattatok, melyből a galéria jelenlegi kinézete is készült, azonban a tegnap egy újabb fotót osztottak meg a Vogue magazin hivatalos oldalán, ugyanis szerepelni fog a szeptemberi számban, Észak-Amerikában. A fotóhoz társult egy rövidebb cikk is, melyben elhangzanak Selena szavai is, igyekeztem kiemelni abból a bejegyzésből a fontosabb dolgokat, hiszen elhangzik néhány olyan is, ami nem igazán kapcsolódik az énekesnőhöz.

 001~7.jpg Photoshoot001.jpg kepecske

Selena Gomez az egyik legismertebb híresség a napjainkban, aki már a divat világában is megtalálta a helyét. Egy eléggé régimódi módszert választott ahhoz, hogy elérhesse a Louis Vuitton kreatív igazgatóját, Nicolas Ghesquière-t. Az énekesnő egy közös barátjukon keresztül szerezte meg a címét és azonnal rohant, hogy írjon egy kis bemutatkozó levelet. “Azonnal felkeltette az érdeklődésem a spontaneitása és a kíváncsisága,” mondta Nicolas Selenáról. “Igazából imádta a Good For You dalomat. Ez volt az, ami igazán megtörte a jeget.” Selena már két éve jár a Louis Vuitton bemutatókra, idén májusban a Met Gálán is csatlakozott a divattervezőhöz, akivel később együtt szerepeltek a brazil Vogue magazin címlapján.

Selena nem volt mindig a divatvilág kedvence, melyet ő maga is elmondott, “Mondjuk úgy, nem tartoztam mindig a tervezők legelső választásai közé.” Az énekesnő Los Angelesben él és jelenleg turnézik, a fellépőruhák pedig Vuitton, Valentino, Rodarte és Monce márkájúak. Ha nem a színpadon van, akkor kedveli a Victoria Beckham, Vetements, Givenchy és Galvan darabokat.

Selena igyekszik mindegyik ruhaösszeállításába belevinni a könnyedségét, épp ezért még a legbonyolultabb ruhadarabokat is azonnal hordhatóvá varázsolja. “Szeretek olyan dolgokat találni, amelyek nem megszokottak és azokat klasszikussá varázsolni,” mondja, “mert ha valamit csak erőltetek, arra azonnal rájössz.” Selena stylistja, Kate Young, aki nagyban hozzájárult az énekesnő stílusának fejlődéséhez, elárulta, hogy a Vuitton eléggé trükkös lehet, viszont ha Selena viseli őket, akkor igazán fiatalosak és királyak.

Gomez nagyon sikeres a közösségi oldalak világában, még annak ellenére is, hogy tényleg a való világban él. Az édesanyja 16 évesen szülte meg, Grand Praire-ben, majd később Selena elköltözött és egy ideig Calabasasban élt a szobatársaival. A Carpool Karaoke során McDonald’s-ból ettek James Cordennel és imádja David O. Russell filmjeit. Emellett pedig azt is tudjuk róla, hogy Selena Quintanilla-Pérez-ről kapta a nevét.

Az interjú utolsó részében epdig kicsit visszaemlékeztek kicsit arra az időszakra, amikor Selena a Wizards of Waverly Place című sorozatban szerepelt. A fiatal színésznő 16 éves volt és találkozott egy egyedülálló anyukára, aki elvitte a forgatásra a négy kisgyerekét, és mindezt a saját pénzével fizette ki. “Szó szerint ezt mondta,” emlékszik vissza Selena “Szeretném ha a lányaim látnák, hogy nem kell szőkének és kékszeműnek lenniük ahhoz, hogy azt csináljanak, amit akarnak.” Selena arra is visszaemlékezett, hogy mennyire összezavarodott akkor, és hozzátette: “Nem is jöttem rá, hogy ez jelentős volt.” De most már tudja, hogy ennek mekkora volt a jelentősége. Selena épp készül az egyik legérdekesebb projektjére, ugyanis egy új Netflix sorozatot fog rendezni, ami az Empire sorozat latin verziója.