SelGomezNet Special: Selena kapcsolatai – Charlie Puth
Szandi*, 2016, aug 22

Sziasztok! Mostanában többször is említettem, hogy Selenáról nem igazán van friss hír, mióta szünetel a turné, így az oldal tartalmi részével szeretnék foglalkozni. A legutóbbi ilyen bejegyzéseimben az énekesnő kapcsolatairól volt szó, most pedig folytatnám is ezt, ezúttal Charlie Puthról szeretnék írni nektek, ugyanis a mai nap folyamán választ adott néhány olyan kérdésre, mely nagyon sok rajongót foglalkoztatott.

charlena

Selena Gomez és Charlie Puth először a 2015-ös MTV Video Music Awards-on találkozott és nem vesztegették sokáig az időt, ugyanis nem sokkal később már közösen a stúdióba vonultak, hogy felvegyék a duettjüket. Ezt egy Instagram videóban közölték velünk először, akkor hallhattunk egy részletet a dalból. (videó) Később a páros és még néhány barátjuk közösen látogattak el a Golden Globes after-paryjára és hazafele menet a kocsiban hallgatták a végeredményt, ezt pedig Snapchaten dokumentálták, ezzel persze elérték, hogy a rajongók egyre jobban várják a közös szerzeményt, ami aztán 2016. május 24-én jelent meg, az énekes Nine Track Mind című albumán kapott helyet. A fiatal énekesek először Selena turnéjának keretein belül adták elő a dalt közösen, Anaheim városában, melyről egy professzionális felvétel is készült.


Mivel ez az egyik kislemez az albumról, akkor már egy videoklipnek is társulnia kell hozzá. Az énekes már nagyon hosszú ideje bejelentette, hogy készül már a kisfilm, rengeteg Selena rajongó várt rá, ugyanis mindenki arra számított, hogy az énekesnő is szerepet kap, ám mikor augusztus 2-án megjelent és Selena egy jelenetben sem volt látható, az egész rajongói tábor nagyon ideges lett. Többen fel is tették a kérdést Charlienak, hogy miért nincs benne a klipben az énekesnő, ő pedig az egyikre azt felelte, hogy “már nem beszélünk többé”. Ez a magyar fordítása a daluk címének, és persze csak viccnek szánta, ám a rajongók azóta sem néznek jó szemmel rá, főleg, hogy Charlie a napokban ki is követte Selenát Instagramon. Néhányan még mindig kérdésekkel bombázzák őt, melyekre ő ma válaszokat is adott, íme:

Charlie: Mindketten turnézunk, a világ két különböző oldalán! Szerettük volna összehozni a videót, de a beosztásunk nem tette ezt lehetővé. Minden rendben van, imádta a videót!
Rajongó: Sajnálom, jó munkát végeztél, de Sel nélkül nem lett volna ennyire sikeres. És a Selenatorok nagyon sokat segítettek neked, nem csak a te rajongóid. Fogadd el. Sajnálom, Charlie.
Charlie: Tudom, szeretem az ő rajongóit is.

Rajongó: Oké Charlie, nem mondom, hogy neki köszönheted a karriered. De segített neked, hogy legyen egy slágered. Értékelned kéne, ahelyett, hogy csak reklámozásra használod őt, meg kéne köszönnöd neki, hogy benne van a dalban.
Charlie: Sel és én jó barátok vagyunk. Értékelem, hogy hozzáadta a hangját a dalhoz. Nagyon mókás volt dolgozni vele a stúdióban.

Tehát akkor már tudjuk, hogy Selena azért nem kapott szerepet a klipben, mert mindketten turnéznak és mindig különböző helyeken, így ha néha szüneten is vannak, nem mindig van idejük egyeztetni, hogy közösen forgatni tudjanak. Selena nevét egyébként többször eltávolították majd hozzáadták a videó címéhez.


Az a kérdés is többször felmerült, hogy randiztak-e valaha, ám Charlie megerősítette több interjúban is, hogy csak barátság volt köztük, ennek ellenére egy Kiss, Marry or Kill játék keretein belül árulta el, hogy már elcsattant egy csók köztük. Minden esetre az még mindig kérdéses, hogy az énekes miért követte ki a kedvencünket, de mivel ez az ő közösségi oldala, azt csinál, amit szeretne.