Selena új dalban működik közre és egyebek
Szandi*, 2016, aug 24

Sziasztok! Ma egy igazán érdekes bejegyzéssel érkeztem, ugyanis néhány órával ezelőtt derült ki, hogy Selena egy új dalban fog közreműködni. Selena a Revival turné keretein belül látogatott el nemrég Kansas Citybe (július 1), és még volt egy kis ideje, így megjelent a “Chapman Recording & Mastering” stúdióban, ahol felvett egy dalt Cashmere Cat (zeneszerző, producer, DJ) hamarosan megjelenő albumára. Egyelőre mindössze annyit tudunk a dalról, hogy már elkészült, a címe pedig Trust Nobody, avagy Ne bízz senkiben lesz. A DJ Twitteren közölte velünk, hogy pénteken debütál az első kislemez az új albumáról, de arról nincs hír, hogy a Trust Nobody lesz-e, de majd kiderül. A stúdiózásról napvilágot látott egy fotó is, a kedvencünk egy hangmérnökkel látható rajta.

ureskiskep ureskiskep ureskiskep

A híren kívűl még három fotóval tudok nektek szolgálni. Az első egy ritka kép, mely nem tudni mikor készült és, hogy miért, de úgy tűnik, hogy egy fotósorozat, ha lesz bármilyen információ róla, akkor természetesen megosztom veletek. Továbbá még Sacramentoból érkezett egy új kép, mely akkor készült, mikor az énekesnő elment Amy Rosoff Davis, Marissa Marino és Melissa Murdick társaságában egy kicsit edzeni. Selena került a brazil Atrevida magazin címalpjára, melyről már fotónk is van, a borítóra egy fotót választottak az idén megrendezett iHeart Radio Music Awards-ról, sajnos a teljes interjú még sehová nem került fel, de néhány apró részlet igen, ezeket pedig le is fordítottam nektek.

   ureskiskep

Nagyon sokszor utaztam Latin-Amerikába és sok helyen jártam ott. Nagyon nehéz kiválasztani a kedvenc helyem. Imádom, hogy a latin rajongóim mennyire szenvedélyesek és mindig jól fogadnak. Imádom a közösségérzetet Latin-Amerikában. Nem számít, hogy mennyi idő telt el az odalátogatásom óta, mindig emlékszem az emberek kedvességére és nagylelkűségére.

Imádom a latin kultúrát. Nagyon élénk és nagy hansúlyt fektet a családra.

A latin nők erősek és szellemesek. Közeledek hozzájuk, mert elkötelezettek és bátrak.

Mindig van a táskámban egy zsebtükör, hidratáló, rúzs, szempilla maszk és ampulla hajra.

A szépségről szóló filozófiám úgy hangzik, hogy önmagam legjobb változataként érezzem magam.

Olyan dalok dobnak fel engem, mint Rihannától a Work, és a Run The World (Girls) Beyoncétól.

Erősebbnek érzem magam, amikor olyan emberek között vagyok, akiket szeretek. A barátaim és a családom mindig erősebbé tesznek.

A szeretet és a támogatás amit a rajongóimtól kapok, ezek tartanak engem két lábbal a földön.

Az anyukám és a nagymamám a két legerősebb nő akiket ismerek és akikre felnézek.

Végezetül pedig a 13 Reasons Why című sorozatról van egy kis hírünk. A Supernatural (Odaát) sztárja, Mark Pellegrino is csatlakozott a stábhoz, Standall rendőr szerepében láthatjuk majd először az ötödik részben. A sorozatot jelenleg forgatják és úgy tervezik, hogy már év végén kiadják a Netflixen.