Apróságok
Szandi*, 2016, aug 27

Sziasztok! Selena még mindig nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, így ismételten csak olyan fotókkal tudok szolgálni, amelyek már régen készültek. A napokban napvilágott láttak ritka képek, ezek közül kettőről tudjuk, hogy Selena Chaz Somers társaságában pózol, az egyik még Rodeo Houstonban készült róluk évekkel ezelőtt, míg a harmadik fotón egyedül az énekesnőt figyelhetjük meg, ez a kép már valószínüleg jóval újabb és úgy tűnik, hogy egy fotósorozat, a negyedikről pedig semmi információ nincs, de valószínüleg ez is már több éves. A galériában már megtekinthetőek ezek a képek!

  

Továbbá néhány napja jelent meg Britney Spears visszatérő albuma, Glory címmel és több weboldalra is írtak róla kritikát, négy oldalon pedig azt is megemlítették, hogy néhány dalnak olyan beütése van, mintha valójában Selenának a legutóbbi megjelent albumát, a Revivalt hallgatnánk. A New York Times említette először, hogy Britney új munkatársai igyekeztek több zenei teret adni az énekesnőnek és az olyan hangokat igyekeztek keresni, amelyek hasonlítanak Selena és Justin Bieber legújabb dalainak hangzásaihoz. A Pop Crush a Good For You-hoz hasonlította az album egyik dalát, amely a Just Luv Me névre hallgat, ez egyébként érthető, mivel az elkészítésében segített Julia Michaels és Justin Tranter is, akih egyébként Selena albumának elkészítéséhez is hozzájárultak. A Love Me Down dalt a Same Old Love-hoz hasonlították. Emellett a Rolling Stone és a Slant magazin is megemlítette ezeket a hasonlóságokat.

Mindössze ennyi hír jelent meg Selenáról, holnap viszont megrendezésre kerül az MTV Video Music Awards, ahol Selena Kill ‘Em With Kindness dalát jelölték a “Nyár dala” kategóriában, remélhetőleg ő is tiszteletét teszi az eseményen, de erről még nem érkezett pontos megerősítés. Továbbá tegnap a Revival turné csapata együtt ünnepelte Courtney Barry születésnapját, de nem tudni, hogy Selena jelen volt-e, posztoltak néhány képet, de ő azokon nem volt látható, szóval tényleg nem tudni, hogy mi a helyzet a kedvencünkkel mostanság.