Rossz szomszédság 2 bakiparádé & egyéb videók
Szandi*, 2016, aug 30

Selena nemrégiben egy kisebb szerepet kapott a Rossz szomszédság című film második részében, ami májusban már megjelent Magyarországon is. A napokban kiadták Amerikában DVD formájában is a filmet, de a lemez még tartalmazott néhány extra tartalmat is, többek között a forgatás alatt történő bakikat, illetve a színfalak mögötti eseményeket is. A felvételekben Selena is feltűnik néha, az első videóban az 1:24, 3:09 és 3:13 részeknél láthatjátok, míg a másodikban 3:23 percnél látható és elmondja, hogy a rendező milyen tanácsokat adott neki, például Selenának az egyik jelenetben eröltetnie kellett a nevetést, a Nick pedig azt javasolta neki, hogy csak mosolyogjon, de közben maradjon halott legbelül.

Emellett a napokban több híresség is megemlítette Selenát, illetve feldolgozták az egyik dalát is, erről szeretnék most írni egy kicsit. Először is a Scream Queens sorozat egyik szereplője, Keke Palmer vett részt egy rövid játékban az iHeartRadio-nál tett látogatása során. A feladata az volt, hogy kitalálja, melyik hírességnek a füstös szemét látja, a 0:40 percnél pedig Selena is megjelent, a fotót még a Spring Breakers premierjén készítették róla. [videó]
Jake Miller rapper egy kis kérdezz feleleket tartott Snapchaten, az egyik kérdés amit hozzá intéztek pedig az volt, hogy kivel szeretne a legjobban közös dalt összehozni, ő pedig Selenát választotta. [videó]
A Fine Brothers Entertainment legújabb műsora a REACT címet viseli és a napokban a kedvencünk igen nagy szerepet kapott benne, ugyanis két játék keretein belül is a dalait kellett kitalálniuk. Az elsőben egy kis részletet játszottak be a Same Old Love-ból, míg a másikban a We Don’t Talk Anymore dalszövegét kellett olvasniuk és az alapján rájönni, hogy melyik zeneszámról is van épp szó. A két videót ide és ide kattintva tudjátok megnézni.

A bejegyzésem pedig az All Time Low banda egyik videójával zárnám, akik SiriusXM rádió stúdiójában jártak és feldolgozták a Hands To Myself-et.