Selena lemondta a Revival turné állomásait
Szandi*, 2016, aug 31

Sziasztok! A mai napot egy szomorú hírrel kezdeném, ugyanis Selena bejelentette, hogy a betegsége miatt muszáj lemondania a Revival turné további állomásait, mivel a tünetei miatt nem tudja tovább csinálni. A hivatalos oldaláról és a facebook oldaláról egyaránt a dátumok lekerültek, illetve szeptemberben két fesztiválon is kellett volna fellépnie, de ezeken az oldalakon is szintén bejelentették, hogy Selena nem lesz résztvevő az eseményen. Mostanában nem igazán volt hír az énekesnőről, nem hallottunk semmit felőle, valószínüleg próbál felépülni és távol lenni a médiától. A People magazinnak közölte a döntését, melyet már közzé is tettek.

Miután körbeutazta a világot az elmúlt néhány hónapban a Revival turnéja miatt, Selena Gomez szünetet tart, hogy gondoskodjon önmagáról.

“Ahogy azt már sokan tudjátok, nagyjából egy évvel ezelőtt árultam el, hogy lupuszom van, egy betegség, ami különböző módokon hathat rád,” mondja a 24 éves színész-énekesnő az exkluzív nyilatkozatában a PEOPLE-nak. “Rájöttem, hogy a szorongás, pánikrohamok és a depresszió lehetnek a lupusz mellékhatásai, ezek pedig kihívásokkal járnak.”

“Önálló akarok lenni és arra összpontosítani, hogy fenntartsam az egészségem és a boldogságom, és úgy döntöttem, hogy az a legjobb megoldás, ha kiveszek egy kis szabadságot. Köszönöm minden rajongómnak a támogatást. Tudjátok, hogy mennyire különlegesek vagytok a számomra, de szembe kell szállnom ezzel, hogy biztosan a lehető legjobb lehessek. Tudom, hogy nem egyedül vagyok ennek a megosztásával, remélem, hogy ezzel másokat is ösztönzök, hogy megosszák a saját problémáikat,” folytatja.

Kenneth M. Farber szerint, aki a társ-vezérigazgatója és társelnöke a Lupus Research Alliance-nek, “nem köztudott, hogy a depresszió, szorongás és a pánikrohamok a lupusz mellékhatásai. Büszkék vagyunk Selenára, hogy törődik önmagával és felhívja a figyelmet erre a betegségre, amelyet gyakran félreértenek.”

Egy Selenához közelálló forrás mondja a PEOPLE-nak, hogy a szünet “egyáltalán nem kapcsolódik az alkoholhoz vagy a kábítószerhez” és elárulta, hogy “nem volt önmaga” az elmúlt pár hónapban.

“Úgy döntöttünk, hogy kitisztítjuk a naptárját erre az évre, annak érdekében, hogy a jövőbeli boldogsága legyen a legelső és nem akarta minden támogatóját cserbenhagyni.” mondja a forrás. “Úgy érzi, hogy megkönnyebbült, most már érti, hogy miért érezte úgy magát és optimista a jövőre nézve.”

Tavaly ősszel a híresség megerősítette a pletykákat, miszerint autoimmun betegsége van, elmondván a Billboardnak, hogy kemoterápiás kezelésen vett részt, mikor szabadágon volt és lemondta a 2013-as Stars Dance turnéját.

“Annyira szerettem volna azt mondani, hogy ‘Srácok, nektek fogalmatok sincs. Kemoterápián veszek részt. Ti seggfejek.’ Bezárkóztam, amíg újra magabiztosan és kényelmesen éreztem magam,” mondta Gomez a nyilatkozatában.

Selena ezzel a bejelentéssel nagyon sok rajongónak csalódást okozott, de ne feledjük, hogy az egészsége a legelső, és reméljük, hogy mihamarabb visszatér újúlt erővel, addig is mindannyian küldjük nei az erőt, Twitteren már órák óta világtrend a #GetWellSoonSelena, avagy a Jobbulást Selena! Sok helyen azt írják, hogy Decemberben újratervezik a turné dátumait, de erről még nincs megerősített információ, minden turnéval kapcsolatos dolgot eltávolítottak a hivatalos oldalakról.

A hírt egyébként az E! News is leközölte, általuk pedig kaptunk egy eddig nem látott képet a Good For You fotósorozatából, melyet már feltöltöttem a galériánkba is!

 ureskiskep ureskiskep ureskiskep