Mi a helyzet Selenával?
Szandi*, 2016, Sze 03

Sziasztok! Selena állapotáról nem tudni sok mindent, tényleg teljes mértékben sikerült elrejtőznie a nyilvánosság előtt, és a csapata sem beszél róla. A tegnapi nap folyamán elkezdtek különböző pletykákat terjeszteni, miszerint az énekesnő egyik unokatestvére azt mondta, hogy kórházban van, ráadásul kómában, de Madison Gage azonnal tisztázta a dolgokat, a következőt írta: “Az emberek azt mondják, hogy ‘Madison azt mondta, hogy Selena kórházban van.’ Soha nem mondtam ezt. Valaki pletykát gyártott ebből a dologból.” Tehát annyi biztos, hogy Selena nincs kórházban. Egyébként a Selenatorok több hashtaget is kitaláltak, melyek a kedvencünkhöz kapcsolódnak, több más rajongói tábor is becsatlakozott, így világtrend lett például a #PrayForSelena (Imádkozzunk Selenáért), #GetWellSoonSelena (Jobbulást Selena). De többen a lupuszért is próbálnak valamit tenni, így például a profilképüket és borítójukat lilává változtatták, ez amolyan különlegesség, ezzel a színnel tisztelegnek a különböző lupuszt tanulmányozó szervezetek előtt, és adományoznak is nekik, így a Selenatorok is ezt tették és használták a #PurpleForLupus hashtaget is.

Selena egyébként picit aktívkodott az Instagramján, ugyanis van két Coca-Colás bejegyzése, egy fotó (ami a legkedveltebb kép jelenleg a közösségi oldalon), illetve egy videó is. Mindkettőnek változtatott kicsit a leírásán, odakerült mellé az #ad hashtag, ami az advertisment, avagy magyarul a reklám rövidítése.

Egyelőre mindössze ennyit tudunk az énekesnőről, de a napokban több cikket is írtak, melyek hozzá kapcsolódnak, sőt Demi Lovato is megemlítette őt, hamarosan érkeznek a bejegyzések!