Apróságok
Szandi*, 2016, Sze 05

Sziasztok! A mai napon néhány apró hírrel és képpel érkeztem nektek. Kedvencünk még júniusban koncertezett Atlantában, és abban a hónapban 8-án, ellátogatott a Coca-Cola székhelyére, hiszen ő a legújabb reklámarcuk. A helyszínen több ott dolgozóval is készített közös képet, most pedig megjelent egy fotó, melyet eddig nem láttunk. Továbbá Selena egyik rajongója, Nichole egy kicsit nosztalgiázott és két fotót osztott meg róla és Selenáról, mikor összefutottak 2010-ben a Taco Bueno-ban. Végül pedig az énekesnő került a brazil Atrevidinha magazin címlapjára, az idei We Day egyik vörös szőnyegéről választottak egy fotót. Ha már címlaplány lett, akkor természetesen egy interjú is megjelent a magazinban, de egyelőre sehová nem került fel, viszont a címlapról megtudhattuk, hogy az énekesnő beszélt az utálkozókról, az új filmjéről (In Dubious Battle), a Brazíliában való turnézásról és a sorozatokról is.

CrlaS9xUIAACQ7h.jpg   CqAJqp1WAAA0Sw0.jpg

A fotók mellett még két híresség beszélt egy kicsit Selenáról. A minap Zara Larsson énekesnőnek tette fel azt a kérdést egy rajongó, hogy miért utálja Selenát, mire ő azt felelte, hogy “Lol, ki mondta ezt?” Továbbá néhány nappal ezelőtt számoltam be nektek arról, hogy megjelent Britney Spears legújabb albuma, Glory címmel és nagyon sok kritikus azt gondolta, hogy néhány dalát bizony Selena inspirálta, melyet egy interjúban most meg is erősített az énekesnő.

Őszintén, nagyon sok inspirációt szereztem Selena Gomez-től. Imádtam az albumát, szeretem ahogy kihangsúlyozta a szavakat és magáévá tette őket. Én is ezt próbáltam tenni a dallal. – mondta az Invitation című dalról.

A bejegyzést pedig egy videóval zárnám, ugyanis jelenleg zajlanak az angol X-Faktor válogatói és az egyik jelentkező a Same Old Love-ot adta elő, de nem sikerült túl jól a produkció, ezt látni is lehetett a zsűritagok arcán, a videót ide kattintva tudjátok megtekinteni!