SelGomezNet Special: Selena kapcsolatai – Demi Lovato
Szandi*, 2016, Sze 05

Ha már a napokban szóba hozta Demi Lovato Selenát, úgy gondoltam, hogy egy bejegyzésben leírom a barátságuk történetét is. Nem is húzom az időt, ugorjunk ahhoz a részhez.

A két énekesnő csaknem együtt nőtt fel, először a Barney és barátai forgatásán találkoztak, együtt szerepeltek a sorozatban. A későbbiekben is közösen folytatták az útjukat, ugyanis mindketten megkapták a saját Disney sorozatukat, Selena a Varázslók a Waverly helyből-ben, míg Demi a Sonny, a sztárjelöltben. Eközben készítettek vicces Youtube videókat, melyekben láthattuk, hogy tényleg mennyire közel állnak egymáshoz.
Évekig nem dolgoztak együtt, a Barney óta először a közös Disney Channel filmjükben láthattuk őket, melyet Puerto Ricoban forgattak Hercegnő Védelmi Program címmel. Hogy promotálják a filmet, kiadtak egy közös dalt is, One And The Same névvel, melyhez társult egy videoklip is.

2009-ben a People magazinban kaptak szerepet, közös fotósorozatot készítettek és azt is elárulták az interjúban, hogy mindent együtt csinálnak. 2010-ben azonban úgy tűnik, hogy a barátságuk kezdett rosszra fordulni, ugyanis Selena elkezdett Taylor Swifttel barátkozni, ami annyira nem tetszett Deminek. Londonban egy rajongó kérdezte meg tőle, hogy van Selena, mire Demi azt felelte, hogy “Kérdezd meg Taylort.” Ugyanebben az évben az énekesnő a Girl’s Life-nak adott interjút, melyben a következőt mondta: “Mindketten elfoglaltak vagyunk, a legjobbakat kívánom neki. Az igazi barátok nem engedik a barátaiknak és a családjuknak, hogy gonoszak legyenek veled. Ha nem tudsz bízni valakiben, nem lehetsz a barátja.”

kca

Annak ellenére, hogy úgy tűnt, a barátságuk kezd tönkremenni, Selena támogatta Demit a legnehezebb időszakában is. 2010-ben a fiatal énekesnő bejelentkezett egy rehabilitációs központba és néhány évvel később egy interjúban fedte fel azon személyek nevét, akik a legjobban támogatták őt, és Selena is szerepelt a nevek között. Később 2011-ben, mikor Demi kijött a rehabról, együtt jelentek meg a Kids’ Choice Awards-on, a kék szőnyegen pedig vidáman fotózkodtak.

A két énekesnő utolsó közös megjelenése 2011-ben volt a Video Music Awards-on, ahol Selena interjút készített Demivel és még megálltak egy közös fotó erejéig, utána nem mutatkoztak már együtt a vörös szőnyegen. 2013-ban nagyjából egyszerre jött ki mindkettejük dala, Deminek a Heart Attack, Selenának pedig a Come & Get It, Twitteren pedig kifejezték, hogy mennyire szeretik egymás dalát és büszkék egymásra.

Ám sokan azt gondolták, hogy a két híresség eltávolodott egymástól, Demi az MTV irodájába ugrott be, s felfedte, hogy nem kell minden egyes nap találkozniuk ahhoz, hogy barátnők legyenek. “Nagyon sok mindenen mentünk keresztül együtt, voltak időszakaink, mikor különváltak útjaink és nem nagyon beszéltünk. Most egy olyan helyen vagyunk ahol azt hiszem rájöttünk, hogy az élet túl rövid és amikor olyan emberek vannak az életedben, akiket nagyon szeretsz, akkor folyamatosan velük kell lenned. Csodálatos lelke van, tehetséges, gyönyörű és mindig nagyon, nagyon közel állt a szívemhez.”

xfaktorselfie

Szintén 2013-ban, a novemberi hónapban Selena az X-Faktorban lépett fel, ahol Demi zsűritag volt, és a színfalak mögött készítettek is egy közös fotót, melyet később Sel posztolt is az Instagram oldalára, azzal a megjegyzéssel, hogy “Bizonyíték az örökkére, bármi is történjék @ddlovato”

2014 januárjában közösen mentek el West Hollywoodba vacsorázni, de nem sokkal később utána, Demi kikövette őt Twitteren, majd posztolt is egy képet erre a közösségi oldalra, melyen épp úszni látjuk őt, és a következőt írta rajta: “Elúszok a sz*rságaidtól, viszlát k*rva.” Ezt a bejegyzést nagyon gyorsan törölte is. Később augusztusban egy interjú során kérdezték tőle egy interjúban, hogy miért követte ki Selenát, erre pedig azt felelte, hogy “Azt hiszem ez egyike azoknak a dolgoknak, hogy az emberek változnak és különválnak.”

lastselfie

2015 augusztusában Demi bekövette Selenát Instagrammon, majd a kedvencünk átadta Twitteren keresztül születésnapi jókívánságát. “@ddlovato ANNYIRA hálás vagyok, hogy megszülettél. #bármitörténjék #örökké #legyenAlegszebbnapod”
Az utolsó közös fotójuk pedig 12 hónappal ezelőtt került közzétételre Demi által és azóta nem is igazán beszéltek egymásról, egészen mostanáig.

Néhány nappal ezelőtt Demi Lovato az Undercover Lyft műsorban vendégeskedett, melynek az a lényege, hogy adott hírességek álruhába bújnak és a rajongóiknak adnak egy-egy fuvart. A kis csevegés során az álruhás Demi megemlítette Selenát is. Az egyik rajongó mondta, hogy nagyon kedveli Demi Confident dalát, így került szóba Selena. “Az nekem is tetszik, de úgy hangzik, mintha ordítana. Selena sokkal tehetségesebb, sokkal jobb hangja van.” mondta az énekesnő, persze ezt kicsit gúnyosan, mely sok Selenatornak nem tetszett. [videó]