Összefogtak a rajongói táborok és zenészek adományoznak Selena miatt
Szandi*, 2016, Sze 06

Mióta Selena lemondta a turnéját, egyre több ember kezdett felfigyelni arra a betegségre, amelyben ő is szenved és különböző szervezeteknek próbálnak adományozni, mely által elősegítik a lupusz tanulmányozását. De emellett még a rajongói táborok is összefogtak, annak ellenére, hogy gyakran háborúznak egymással, most egy kis fegyverszünetet tartanak és összesen hat tábor fejezte ki a támogatását. A fentiek kapcsán érkezett egy-egy rövid cikk, ezeket fordítottam most le nektek.

CTV: Új-Fundland-i zenészek adományoznak pénzt a lupusz kapcsán, miután Selena Gomez lemondta a koncertjeit

Egy csapat Új-Fundland-i zenész is belép, hogy pénzt szerezzen a lupusz tanulmányozására, miután Selena Gomez lemondta a fellépését, annak érdekében, hogy leküzdje a betegségét.
Gomez a hét elején jelentette be, hogy lemondja a koncertjét, hogy a lupuszával tudjon foglalkozni.
Ekkor határozta el néhány helyi zenész, St. John-ban, hogy kihasználják ezt a lehetőséget, hogy pénzt adományozzanak erre a betegségre.
Matt Dines egy eseményt szervez ma (a cikk szeptember 2-án íródott, tehát akkor volt az esemény is – szerk.) a Rockhouse-ban.
Azt mondja, hogy ez csak egy egyszerű gesztus és a zenészek minden pénzt a nonprofit Lupus N-L csoportnak adományoznak.

MTV: Selena Gomez harca a lupusszal 7 pop zenei rajongói tábort hozott össze

Nemrégiben, Selena Gomez bejelentette, hogy kicsit szüneteltei a zenélést, hogy megbírkózzon a lupuszával. A lupusz mellékhatásaiként a szorongással és depresszióval küzdő Revival énekesnőnek szüksége volt egy komoly pihenésre, hogy felépüljön.

A Selenatorok összefogtak és létrehoztak egy hashtaget, a #PrayForSelena-t, és küldtek Selenának szavakat és fotókat, hogy buzdítsák őt és reménykednek, hogy mihamarabb felépül. Emellett még hat másik rajongói tábor is becsatlakozott: Swifties, Harmonizers, Directioners, Lovatics, Arianators és Beliebers. Ez az igazi példa arra, hogy a rajongói táborok együttműködnek, félretesznek minden nézeteltérést és csak ott vannak Gomeznek ebben a nehéz időszakban.