Demi Lovato nyitja a Global Citizen fesztivált Selena helyett
Szandi*, 2016, Sze 08

Mint azt már mindannyian tudjátok, Selena múlt hónapban jelentette be, hogy a Revival turnéját nem folytatja tovább, mivel a lupusza miatt pihenésre van szüksége, és folyamatosan küzdenie kell a mellékhatásokkal, melyek közé tartozik a depresszió és a szorongás is. Az énekesnőnek összesen 56 koncertje volt, és még várt rá 36, ezek közül pedig három fesztivál volt.

Szeptember 24-én kerül sor a Global Citizen jótékonysági fesztiválra New York városában, ahol előzőleg az énekesnő már résztvevő volt, mint az UNICEF egyik nagykövete, most azonban fellépőként jelent volna meg a színpadon. A kedvencünk júliusban tájékoztatta az embereket, hogy fellép ezen a neves fesztiválon, ahol még olyan előadók is tiszteletüket teszik, mint Rihanna, Kendrick Lamar, Major Lazer, vagy épp a Metallica. Erről a következőt nyilatkozta:

“Nem is lehetnék ennél jobban megtisztelve, hogy résztvevő lehetek a Global Citizen fesztiválon, ami továbbra is segít megoldani a fontos problémákat világszerte,” mondta Gomez. “Különös büszkeséggel tölt el, hogy részese vagyok annak, hogy ebben az évben a hangsúly az oktatáson van. Mint előadó, ennyi fiatal rajongóval, hiszem, hogy mindenkinek megvan a joga az oktatáshoz.”

Néhány órával ezelőtt kiderült, hogy Selena helyett az egykori legjobb barátnője, Demi Lovato fog fellépni, aki már izgatottan várja a rendezvényt és mindenkit jótékonyságra buzdít, hiszen egy kis adománnyal belépőt nyerhetünk a fesztiválra.