Hírességek nyilatkoztak Selenáról & képek, videók
Szandi*, 2016, Sze 10

Sziasztok! Hosszú idő után végre jelent meg néhány apróság, amely Selenával kapcsolatos, és most össze is gyűjtöttem őket ebbe a bejegyzésbe. Elsőként 12 fotóval gazdagodtunk a napokban. A kedvencünknek 2012-ben debütált a Spring Breakers című filmje a Velencei filmfesztiválon, és akkor készítettek róla és a többi szereplőről egy kisebb fotósorozatot, azonban akkor még ezek nem láttak napvilágot, de most végre megjelentek, mondhatni jó minőségben, és már meg is nézhetitek őket a galériában! Továbbá, mint azt tudjátok, Selena lett a Louis Vuitton reklámarca és már világszerte láthatóak plakátok a Series 5 kampányból az ő főszereplésével. A rajongók ezúttal Párizsban csípték el ezeket, összesen két képet nézhettek meg ezzel kapcsolatosan. És végül pedig a kedvencünk került az inTouch magazin címlapjára, amely rengeteg rajongót tett mérgessé, ugyanis a címlapsztorit úgy adták be, hogy nagyon exkluzív és arról írnak, hogy Selena valójában azért mondta le a turnét, mert drog és alkoholproblémákkal küzd, és mennyire tönkretette őt a hírnév, ez persze nem igaz.

5.png SBVenice0012028129.jpg Crx3CRLWYAAfv6C.jpg Cr6uYUbWAAAXs_W.jpg

A bejegyzés második felében áttérek a videókra, ugyanis azokból is eléggé sok jelent meg. A kedvencünk mostanában több magazinnak került a címlapjára, legutóbb az ausztrál Vogue szeptemberi számában tündökölt, és a fotózás alatt egy rövid kisfilmet készítettek az ő főszereplésével, melyet feltöltöttek már YouTube-ra és ide kattintva megnézhetitek. Emellett még két eddig nem látott videót is érkezett, az első San Diegoban készült a turné színfalai mögött [katt], míg a másikról nem tudni semmit, de valószínüleg az is kapcsolódik a turnéhoz.  [katt] És a videókkal kapcsolatos részt pedig egy kis reklámmal zárnám, ugyanis Selena Same Old Love című dala hallható a Hell’s Kitchen 12. évadának az előzetesében. [katt]

Végezetül pedig két nyilatkozatot hoztam, Selena egykori munkatársai említették meg őt, Keegan Allen, aki a Pretty Little Liars sorozatban játszik és a kedvencünkkel közösen szerepelt az In Dubious Battle című filmben, annak ellenére, hogy közös jelenetük nincs, mégis nagyon dícsérte az énekesnőt. Selena színészi játékáról beszélt a Teen Vogue magazinnak. Továbbá Jake T. Austin ma a Good Morning America showban említette őt, aki több évig játszott vele a Varázslók a Waverly helyből-ben, most a Dancing With The Stars legújabb évadában kapott szerpet és mondta, hogy örülne ha beugrana Selena támogatni őt.

“Ő egyszerűen mindig is csodálatos volt – igazán erőteljes színésznő. Nagyon sok ember nem tudja ezt, azt feltételezik, hogy ‘Ó, igen, ő egy pop énekesnő.’ De az emberek elfelejtik, hogy ő színésznő volt évekig, évekig és évekig – egy nagyon vicces színésznő. De arra is megvan a tehetsége, hogy drámaibb szerepeket vállaljon.” – mondta Keegan.