Az elmúlt napok rövid hírei
Szandi*, 2016, Sze 16

Sziasztok! Már pontosan egy hete gyűjtögetem az apró híreket és képeket Selenáról, mégis eléggé keveset sikerült beszerezni. Az énekesnő továbbra sem jelent meg a nyilvánosság előtt, épp ezért mostanság már nem tudtam naponta híreket posztolni, mivel nem volt rá lehetőségem. A mai bejegyzésem két nagy részre lesz osztva, az elsőben a képekről, míg a másikban hírességekről lesz szó, akik nyilatkoztak a kedvencünkről.

A megjelent képek közül egyik sem teljesen új, vannak köztük olyanok is, amelyek évekkel ezelőtt készültek. Először is kaptunk egy fotót 5 évvel ezelőttről, ekkor Selena New Yorkba látogatott. Továbbá még 1995-ből is napvilágot látott három kép, ekkor a kedvencünk mindössze 5 éves volt, nagyon aranyos rajtuk, érdemes megnézni őket. A további képek már újabbak.

CsZsTV1WcAAGGjk.jpg CsUzvsnWEAAysyt.jpg CsUzvsiXgAAfH7s.jpg CsUzi6xXYAEs1RM.jpg

Selena pontosan egy évvel ezelőtt jelent meg Jennifer Klein nyárbúcsúztató partiján, ahol Anna Faris, Katie Lowes, Bellamy Young, Darby Stanchfield, Kerry Washington, Leslie Mann, Rebel Wilson és Sofia Vergara társaságában mulatott, akkor mindössze két fotót láthattunk, azonban most 33 eddig nem látottal bővült a galéria. És most pedig térjünk át azokra a fotókra, melyek már idén készültek.

504873926.jpg 504873952.jpg 504873944.jpg 504873942.jpg

Az énekesnő a Revival turné keretein belül látogatott el Bangkok városába, és július 28-án közösen vacsoráztak ott a csapatával, erről az alkalomról két gyenge minőségű fotó került a nyilvánosságra. A későbbiekben Malajziát is meglátogatta, ennek köszönhetően pedig az ottani Marie Claire címlapjára is felkerült, erről pedig Hung Vanngo, a sminkese posztolt egy képet Instagramra. És végül, de nem utolsó sorban a latin amerikai Pantene Twitterére lett közzétéve egy új promóciós kép, ezt szintén elérhetitek a galériánkban.

RTThailandDinner004.jpg RTThailandDinner003.jpg  CsQfNaHWgAAOmTt.jpg

És a bejegyzés legvégére maradt három rövidke interjú. Lady Gaga elkezdte promotálni a legújabb albumát és egy rádióban szóba került Selena szünetre vonulása, erről beszélt egy kicsit. Nat Wolff szintén a reklámozással van elfoglalva, ugyanis már debütált néhány filmfesztiválon az In Dubious Battle, melyben a kedvencünkkel szerepelt, a közös munkáról beszélt egy kicsit. Végül pedig Charlie Puth is megemlítette Selenát a Billboard magazinnak, lássuk is, hogy mit is mondtak ezek a hírességek pontosan.

“Azt mondanám, hogy a hírnév nagyon elzár mások elől. Eltart neked egy pillanatik amih stabilizálod önmagadat, főleg ha tényleg a zenének, vagy a munkádnak élsz, mert elterelheti a figyelmedet azokról a dolgokról.” – Lady Gaga

“Azt mondták, hogy annyira jók voltunk együtt a Behaving Badly-ben, hogy muszáj megpróbálnunk újra. Selenával már barátok voltunk a film előtt is, mikor még nagyjából 16 évesek voltunk. És tudod úgy gondolom, hogy ő egy nagyon jó színésznő, és úgy gondoltam, hogy néha valakit túl jól ismersz és nem akkora a feszültség, de azt hiszem, hogy nagyon jó köztünk a kémia és nagyon szeretek együtt dolgozni vele. És úgy gondolom, hogy nagyon jó munkát végzett ebben a filmben, még nem igazán volt esélye ilyen szerepet játszani és az embereknek sem volt esélyük így látni őt, szóval jó volt szemtanúja lenni ennek. A kisbabával is jó munkát végzett.” – Nat Wolff

Nehéz volt Selenát bevenni az albumodra? Vagy könnyű volt megvenni őt?
“Nem, nagyon könnyű volt. Nagyon izgatottan várta, hogy résese legyen ennek, még azon a reggelen odarepült hozzám, hogy felvegye az ő részét.” – Charlie Puth