Selena inspirálta Margot Robbie egyik megjelenését
Szandi*, 2016, Sze 20

Selena Gomez stylistja Kate Young, de nem csak a kedvencünk öltöztetésével foglalkozik, hanem többek közt Margot Robbie színésznő viseleteiért is ő felelős. Nemrégiben jelent meg Margot legújabb filmje, Suicide Squad címmel és a filmet a San Diego Comic Con-on is promotálta, az ottani megjelenését [kép], pedig Selena idei MET Gálás viselete [kép] inspirálta. A minap az Elle magazinnak adott interjút a színésznő, megemlítette Selenát és a stylistjukat, lássuk is:

Kértél valaha egy darabot Selena vagy Michelle [Williams] ruhatárából?
Mikor megláttam Michelle Williams-t és Selena Gomez-t ragyogni a Met Gálán a Louis Vuitton csizmáikban, megkérdeztem Kate-tet, hogy én kaphatok-e belőlük! És viseltem őket a Comic Con-on.

Elcsented Selena csizmáit?
Nem! Nagy lábaim vannak. Tudod milyen kínos, amikor kérsz egy cipőt, ők meg csak néznek rád, hogy “Nem, nem csinálunk cipőket ilyen Nagylábúaknak, bocsi.”? És csak 168 cm vagyok. Nem vagyok annyira magas.

Selena és Margot egyébként a napokban a StyleWatch magazin címlapjára kerültek, az októberi szám már meg is jelent az Egyesült Államokban, a magazin borítójának a szkennelt verzióját már fel is töltöttem a galériánkba.

 ureskiskep ureskiskep ureskiskep