Az elmúlt hét hírei
Szandi*, 2016, Sze 22

Sziasztok! Mint ahogy azt észrevettétek, mostanság egy hétig gyűjtögetem az apró híreket és képeket, időközben pedig csak cikkeket és egyéb interjúkat hozok nektek. Mivel már elérkezett lassan a hétvége, ismét összeírtam a megjelent apróságokat és most meg is osztom veletek.

A bejegyzést egy kis nyilatkozattal kezdeném, ugyanis Nick Cannon színész egy rádiónál tett látogatást és beszélt kicsit Selena betegségéről, illetve azt is elmondta, hogy igyekszik támogatni a kedvencünket, mert átérzi a helyzetét, ugyanis Nicknek is lupusza van.

Nick Cannon Selenáról: Váltottunk néhány szót, én pedig csak szeretetet és támogatást adtam neki, úgy, mint valaki, aki tudja, hogyan kell megbírkózni egy láthatatlan betegséggel. Néhány ember azt mondja, hogy ‘Ó, nem, jól néznek ki. Épp most láttam őket’ ás ők nem értik, hogy milyen sok mindenen mennnek keresztül. Ez egy autoimmun betegség, ahol soha nem tudhatod, hogy kire lobbansz fel hirtelen és egy borzalmas nap lesz. Küldtem egy tweetet és egy Instagram posztot és még személyesen is elértem Selenát és a csapatát. Ott vagyok és mindent meg tudok tenni, hogy segítsek.

Továbbá a tegnap robbant a hír, miszerint az egyik álompár, Angelina Jolie és Brad Pitt hamarosan elválnak. A pletykalapok szerkesztői már elkezdtek olyasmiről írni, hogy talán Selen lehet  válásnak az oka, ugyanis nagyjából egy évvel ezelőtt készült a színészről és a kedvencünkről egy közös kép, amikor épp beszélgetnek egy esemény after-partyján, ez persze nem igaz.

Mint azt már mindenki tudja, Selena lemondta a koncertjeit, és néhány fesztiválon is fel kellett volna lépnie. Arról már beszámoltam, hogy a Global Citizen fesztiválon Demi Lovato fogja átvenni a helyét, azonban néhány órával ezelőtt az is kiderült, hogy a Z Fesztiválon is ő fogja Selenát helyettesíteni.

A hírekről ennyit is, térjünk át a képekre. Mostanában több ritka kép is megjelent kedvencünkről, ezúttal hárommal tudok szolgálni. Az első 2013. február 27.-én készült a Vanity Fair Oscar After-Party-n, a következőn Demi Lovatoval láthatjuk, a harmadikon pedig egyedül. Az utóbbi két fotóról nem tudni, hogy pontosan mikor készült.

Cs-B6WuXYAAigks.jpg 192~1.jpg 190~1.jpg ureskiskep

A Revival turné időszakból is napvilágot láttak újabb fotók. Selena július 11-én fellépett a Quebec nyári fesztiválon és 8-án pedig Los Angelesben. Ezekről az alkalmakról rengeteg új professzionális kép került fel az internetre, én pedig feltöltöttem a galériába is. Továbbá múlt hónapban Sydneyben lepte meg a rajongóját a lakásában, erről a napról is megjelent egy fotó.

SPL1315766_009.jpg 546517714.jpg 546517608.jpg CswF3TeUAAA9gAr.jpg

És a képek sorát pedig néhány Louis Vuitton plakáttal szeretném zárni, hiszen világszerte megjelennek különböző helyeken, a rajongók pedig azonnal lefotózzák őket és feltöltik a közösségi oldalaikra. Végül pedig a napokban közöltem veletek, hogy Selena belekerült a magyar Glamour magazin szeptemberi számába és most Fanni be is szkennelte az oldalakat, amit ismét nagyon köszönök neki, már el is érhetitek őket nálunk, a cikket pedig ide kattintva olvashatjátok el, ha még nem tettétek meg.

Csz_pcPWIAAP8bm.jpg Csz_pcOXYAAWcKj.jpg