Az Instagram legkövetettebb hírességének stílusevolúciója
Szandi*, 2016, Sze 27

Az elmúlt néhány napban arról volt szó, hogy a kedvencünk hamarosan eléri a 100 millió követőt, a kedvenc közösségi oldalán, az Instagramon. Ez a tegnapelőtt folyamán meg is történt. Ő a legelső ember az Instagram történetében, aki ezt a mérföldkövet elérte, persze ott van maga a közösségi oldal, amely 190 millió követővel rendelkezik jelenleg. A kedvencünk néhány évvel ezelőtt törölte magát erről a közösségi oldalról, azonban 2013-ban, mikor elkezdődtek a Stars Dance turné próbái, úgy döntött, hogy visszatér. Később idén márciusban lett az Instagram legkövetettebb embere, ezzel leelőzve a legjobb barátnőjét, Taylor Swiftet. A Selenatorok elindítottak egy hashtaget is #SelenaBreakTheInternet-ként, mely közel három napig volt világtrend a Twitteren. Amellett, hogy ő a legkövetettebb híresség, ő rendelkezik a legkedveltebb fotóval [katt] és a legtöbbet nézett videóval is. [katt]

Mivel Selena elérte ezt a mérföldkövet, és az oldal tegnap lett 7 hónapos, úgy döntöttem, hogy írok ennek tiszteletére valamit az oldalra. A FashionMagazine.Com egyik cikkét használtam fel, kicsit a saját szavaimra formáltam, ebben a kedvencünk stílusevolúciójáról lesz szó, a végén pedig elvezetlek tieteket az oldalra, ahol a cikk megjelent, ott láthattok egy montázst arról, hogy Selena milyen összeállításokban tündökölt az évek során.

A Disney színésznő stílusa nagyon sokat változott a Varázslók a Waverly helyből óta. A dalaihoz hasonlóan, a stílusa is sokkal felnőttesebb, kifinomultabb, nőiesebb és egyben erősebb is lett. Amíg ő a kezeit nem tudja megtartani magának, addig mi nem vagyunk képesek arra, hogy levegyük róla a szemünket. Selena megjelenései mindig emlékezetesek, gyakran visel Rodarte darabokat, de Gucci-ban is mutatkozik néha, egyik legjobb vörös szőnyeges megjelenése a 2014-es LACMA Art + Film Gálán volt, ahol egy csodaszép ezüstös ruhában mutatkozott.

De ne is beszéljünk a Louis Vuitton szettekről (nemrégiben a reklámarca is lett a márkának), a divatbemutatókon általában az első sorban csillogtatja a szépségét, legutóbb pedig a MET Gálán keltette fel az emberek figyelmét a különleges megjelenésével.

Amellett, hogy a vörös szőnyegen mindig káprázatosan mutat, ne feledjük a Revival turnén viselt fellépőruhákat sem, például a Karl Lagerfeld által tervezett szettet, melynek az elkészítése több, mint 200 órát tartott és a felsőn nagyjából 12.000 flitter található.

Bizonyára a továbbiakban is számíthatunk néhány elképesztő megjelenésre, de addig is ide kattintva látogassatok el az eredeti oldalra, hogy megtekintsétek Selena eddigi legjobb megjelenéseit.