Pénteken érkezik a Trust Nobody, és egyebek
Szandi*, 2016, Sze 28

Sziasztok! A mai napon csak néhány apró, de annál jobb hírrel tudok szolgálni, ugyanis Cashmere Cat bejelentette Twitteren, hogy pénteken érkezik a második kislemeze a legújabb albumáról, ez pedig nem más, mint a Trust Nobody. Néhány nappal ezelőtt hoztam néhány infót a dalról, és úgy tűnik, hogy azok a dolgok igazak is voltak, ugyanis nem csak Selenát fogjuk majd hallani, hanem a hírek szerint a 26 éves Starrah is közreműködik, aki dalszövegíró, énekes és rapper is. A demó verzióban őt is hallani lehet, így valószínüleg abban is, ami majd hivatalosan megjelenik.

Továbbá azt már rengetegszer említettem, hogy Britney Spears új albumát részben Selena inspirálta, az énekesnő pedig a tegnapi nap folyamán ezt ismételten megemlítette egy rádiós interjúban: “Nagyon tetszik Selena Gomez albuma, a Revival. Nagyon inspirált engem, úgy gondoltam, hogy nagyon okos és nagyon finom. Mint nő, nagyon jó felnézni egy másik nőre. Úgy értem ő fiatalabb, mint én, de mégis úgy gondoltam, hogy hűha, nagyon jó ez a cucc.”

Britney mellett, még Selena manikűröse, Tom Bachik is szólt néhány szót a legutóbbi interjújában: “Selenának nagyon szépek a kezei és a körmei. A turnéjára a hosszát akartuk növelni egy picit. Egy elegáns, hosszú, mandula formát hoztunk létre és feltöltöttük zselével, hogy erőebb legyen. El tudod képzelni a köröm körüli stresszt, ami a turnéval jár, ugyanis nem igazán lehetséges egy manikűröst találni a turnéra, szóval Selenának találnia kellett egyet különböző megállóknál az út során. Aztán újra formába hozzuk őket, amikor találunk egy közös időpontot.”

És végül, pedig a The Story Rares visszatért Twitterre, egy videó kíséretében, amelyet még Justin Bieber készített Selenáról 2014-ben. Ide kattintva tudjátok megnézni, és egyébként ehhez hasonló felvétel már megjelent korábban, a kedvencünk épp Sia – Chandelier című számára táncolt, ezt itt tudjátok megnézni. Emellett még az In Dubious Battle forgatásárül érkezett egy új kép.

012bastidores.jpg ureskiskep ureskiskep ureskiskep

Ezennel közöltem is minden hírt veletek, azonban van még valami, amin gondolkodtam, hogy megosszam-e veletek, vagy sem. A RadarOnline-ra írtak egy cikket, melyben az állt, hogy Selena ebben a hónapban újra bejelentkezett a rehabra és két hónapon keresztül kemény kezeléseken vesz részt, hogy leküzdje a betegséget. A rehab ahol van, erősen vallásos. Twitteren tettem fel a követőimnek a kérdést, hogy megosszam-e a hírt vagy sem, ugyanis a legtöbb dolog, amit azon az oldalon közölnek, csak pletyka, és nem igazán van valóságalapja, tehát jelezném is nektek, hogy ezt nem erősítette meg hivatalosan senki, így nem kell egészen hinni a dolognak, de reménykedjünk, hogy az énekesnő mihamarabb felépül és nem érzi már olyan rosszul magát!