Hírességek nyilatkoztak Selenáról és fotók
Szandi*, 2016, Sze 30

Sziasztok! Az elmúlt néhány órában nagyon kevés hír gyűlt össze a kedvencünkről, de ezeket is elhoztam most nektek. Azt már rengetegszer említettem mostanában, hogy Selena Revival albuma nagyban inspirálta Britney Spears legújabb dalait, az énekesnő pedig ezt gyakran meg is említi a promóciós interjúk során. Ez a tegnap sem történt másként, ismét szólt néhány kedves szót a kedvencünkről. Emellett Michael B. Jordan színész adott egy exkluzív interjút az Entertainment Weekly-nek, ugyanis Selenával jó barátságot ápolnak és kifejezte a támogatását, és a betegségről is beszélt, hiszen ő maga is jól ismeri, mivel az édesanyjánál is ezt a betegséget diagnosztizálták, még évekkel ezelőtt. Lássuk, hogy mit mondott a két híresség:

Nagyon sok Selena Gomez-t hallgatok. Úgy gondolom, hogy nagyon király, szeszélyes és szeci a hangzása. – Britney Spears

“Mindenki elhatározásra jut az életében egy adott pillanatban, és ő pedig időt szakít erre, hogy foglalkozzon vele és megoldja. Az én tanácsom az lenne, hogy ‘Maradj optimista, ne engedd, hogy eluralkodjon rajtad az, amit most érzel, mert majd elmúlik és jobb lesz. Vedd körül magad pozitív emberekkel.’ Ő egy nagyon jó barátom és beszéltünk, volt néhány beszélgetésünk. Selena egy nagyon, nagyon erős nő, szóval nem is tudom elképzelni azt, hogy ő nem bízkózik meg ezzel, úgy, mint ahogy minden mással is szokott.” – Michael B. Jordan

Végül pedig két ritka fotó került fel a galériánkba, az egyikük Július 29-én készült Bangkokban, amikor Selena épp a koncertre készülődött, míg a másikról semmit nem tudunk. Sajnos mindkét képen vízjelek találhatóak, de ettől függetlenül a kedvencünk csodásan mutat rajtuk, ahogy azt már megszokhattuk.

CtexptPUAAAjVVS.jpg CtkfvmUWgAAHVJQ.jpg ureskiskep ureskiskep