You Don’t Own Me feldolgozás, hírességek Selenáról, képek
Szandi*, 2016, okt 07

Halihó! Így hétvégére ismét összegyűltek a szokásos hírek, hírességek nyilatkoztak a kedvencünkről és emellé még társul néhány eddig nem látott fotó is. De azért van egy különlegesség is. Mint azt tudjátok, a Revival turnénak több felvonása volt, minden felvonásban Selenának új fellépőruhája volt és egy kisfilm nyitotta meg mindegyiket. A negyedik felvonás előtt hallhatunk az énekesnőtől egy feldolgozást is, mégpedig Lesley Gore-tól a You Don’t Own Me-t, néhány nappal ezelőtt pedig ez megjelent jobb minőségben, sajnos csak egy perces az egész, de annak ellenére nagyon jó. És ha már a turnénál tartunk, akkor a Manilában lévő fellépésről látott napvilágot 39 professzionális fotó, ezeket már elérhetitek a galériánkban.

selena-gomez-2016_30148882555_o.jpg RTManilaHQs119.jpg RTManilaHQs114.jpg RTManilaHQs113.jpg 

A fellépésen készült fotók mellett még 4 másik került fel az internetre. Az egyiket Hung Vanngo lőtte Selenáról a Verizon reklám forgatásán New Yorkban, és ma töltötte fel egy kis visszaemlékezésként az Instagramjára. Chris Classen, kedvencünk stylistja szintén visszarepült az időben egy kicsit, ugyanis a Grazia magazin számára készült fotósorozat színfalai mögül osztott meg egy képet, ez még 2015-ben készült, ha még nem láttátok ezt a fotósorozatot, akkor ide kattintva megnézhetitek az eddig megjelent képeket. Amy Rosoff Davis, Selena személyi edzője is régebbről töltött fel egy fotót, ez valószínüleg a turné ideje alatt készülhetett, kipróbálták a fejcserét Snapchaten. És végül pedig 2015. December 11-éről jelent meg egy fotó, Selena a Z100 Jingle Ball színfalai mögött pózolt, még mielőtt felvonult volna a vörös szőnyegen.

CuK9gOuWcCAAKKH.jpg GarziaBTS001.jpg InstagramOthers1179.jpg CuKmh96WgAAqGhR.jpg

És, mint ahogy azt már a bejegyzés elején említettem, Selenáról ismét nyilatkozott két híresség. Az egyikük Daya, aki a napokban Charlie Puth oldalán lépett fel a Dancing With The Stars-ban, és közösen adták elő a We Don’t Talk Anymore-t, erről számolt be az énekesnő röviden. Elmondta, hogy nagyon hálás, hogy Selena részét elénekelhette, az elején nagyon ideges volt mert a kedvencünk nagyon odatette magát ebben a részben, és a fellépés is az ő tiszteletére volt, nagyon örül, hogy a részese lehetett ennek. A fellépést pedig ide kattintva megnézhetitek, ha kíváncsiak vagytok rá.

Emellett Hilary Duff is adott egy eléggé hosszú interjút, melyben elmondta, hogy Selenának bizonyára nehéz lehet, hogy ennyire a reflektorfényben él, és teljes mértékben együttérez vele, annak ellenére is, hogy neki nem kell annyira törődnie az ilyesmivel, viszont a jó oldala ennek az, hogy Selena nagyon jó zenét hoz össze és az emberek szeretik őt, ez pedig kárpótolja, az, hogy az újságírók mindenféle pletykákat kitalálnak, butaság, és a nap végén az énekesnő bizonyára csak a barátaival és a családjával fog törődni, nem pedig ezekkel az emberekkel, akik a pletykákból próbálnak pénzhez jutni.