Apróságok
Szandi*, 2016, okt 11

Halihó! Az elmúlt néhány napban összegyűlt pár kép, melyeket már feltöltöttem a galériába a nekik megfelelő kategóriákba, és most meg is osztom veletek. Először is a hétvégéről vannak új fotóink, ezek akkor készültek, mikor Selena kijött a kórházból. Egy képünk van 8-áról, a Texas Roadhouse étteremből, mely Alcoa-ban található, majd másnap 9-én a kedvencünk ismét felbukkant, ezúttal Maryville-ben a The Riverstone nevezetű étteremben, itt szintén fotózkodott néhány rajongóval, bár az egyikük azt mondta, hogy az énekesnő sietett, mivel egyre többen kezdték felismerni. Azóta nincs hír Selenáról, valószínüleg visszatért a kórházba, hogy folytassa a kezelést.

Az énekesnő egyébként egy American Apparel bodyt viselt, melyet párosított egy egyszerű fekete nadrággal, és Adidas futócipőkkel. Kiegészítőnek egy New York Yankees ’47 sapkát, egy Louis Vuitton táskát és egy Dogeared nyakláncot viselt, melynek különleges jelentése is van. A nyakláncon egy keresztet láthatunk, ez a hitet jelképezi, a viselőjének szeretnie kell önmagát, és ezzel pedig bármire képes lehet. A kis kiegészítő mindig emlékezteti az adott személyt arra, hogy legyen hite. Mindkét napon ezt az összeállítást viselte, a második napon mindössze a felsőjét cserélte le.

2016Outubro019.jpg tumblr_oesp8km4MH1rq03t7o1_1280.jpg 2016Outubro025.jpg 2016Outubro024.jpg

Mindezek mellett még olyan fotók is megjelentek, melyek már több hónappal ezelőtt készültek. Két fotó még május 23-áról való, Selena ekkor a kanadai Londonban koncertezett, a Meet & Greet-ről során lőtték ezeket a képeket egy rajongójával. Ezután következik két fotó, mindkettő a divathoz kapcsolódik, ugyanis az egyik az idei MET Gálának a belső részéről, míg a másik a tavalyi Louis Vuitton 2016-os Resort kollekciójának a bemutatójáról való. És végül pedig felkerült az internetre egy-egy fotó a Kill ‘Em With Kindness és a Same Old Love videoklipjének a forgatásáról, sajnos mindkettőt vízjelekkel látták el.

CuZVSljWAAAvVRS.jpg LVCruise16Inside011.jpg CuWsXVDWAAEpVYa~0.jpg KEWKBastidores003.png
Május 02. – MET Gala, New York [belső rész]

A bejegyzést pedig egy rövid hírrel zárnám, Selenát jelölték az idei American Music Awards-on két kategóriában is. Az egyik az “Év előadója”, míg a másik a “Kedvenc női előadó – pop/rock”. Ha van egy kis időtök, és szeretnétek támogatni a kedvencünket, akkor lehetőségetek van arra, hogy Twitteren szavazzatok rá, naponta csak egy érvényes szavazatot küldhettek be egy kategóriában, lentebb megtalálhatjátok, hogy mit kell tweetelnetek. Azt megjegyezném, hogy a retweetek is érnek, tehát ha valaki már kiírta, hogy szavazni szeretne, elég ha te rányomsz a retweet gombra, és máris szavaztál Selenára. Reméljük, hogy sikerül a jelölést díjra váltania!

@SelenaGomez Favorite Female Artist – Pop/Rock #AMAs
@SelenaGomez Artist of the Year #AMAs