Jennifer Aniston meglátogatta Selenát a kórházban?
Szandi*, 2016, okt 17

Sziasztok! A mai napon egy cikket hoztam el nektek, amelyet az OK! magazin oldalára tettek közzé. Az áll benne, hogy Selena jó barátnője, Jennifer Aniston látogatást tett a kedvencünknél a múlt héten. Felhívnám a figyelmet, hogy ez nem került megerősítésre, de mivel friss hiányban szenvedünk, úgy döntöttem lefordítom, már olvashatjátok is!

Selena nehéz időszakon megy keresztül, ugyanis lupsszal és depresszióval küzd, de egy hatalmas feltöltődést nyert akkor, mikor a legnagyobb kedvence és egyben barátja, egy meglepetés látogatást tett. Most már elmondhatjuk, hogy múlt héten, a 47 éves Jennifer Aniston a rehabilitációs intézetbe ment, ahol a 24 éves Selena Gomezt kezelik, hogy kifejezze a támogatását.

Egy forrás azt állítja, hogy: “Selenának megengedett, hogy korlátozott számú látogatókat fogadjon naponta, de élete egyik legnagyobb meglepetése volt a rendkívül támogató Jen megjelenése. Pontosan erre volt szüksége. Jennifer nagyon vicces, szerethető és támogató, tényleg.
Selena a poklot is megjárta ezzel a szorongással és depresszióval, amelyek a lupusz mellékhatásai. Jen szerette volna tudatni vele, hogy mindenki imádkozik érte, még egy képeslapot is vitt, amelyet aláírtak a Los Angelesben lévő barátai.”

A két színésznő egyébként 2014 Decemberében találkozott először egy partin, Selena elárulta egy korábbi interjújában, hogy azonnal találtak közös témát, Jennifer pedig áthívta őt magához, pizzát sütöttek és néhány jó tanáccsal távozott később a lakásból.